Gametech xcoler mesh RGB Pro B450M S2H uyumu

jackdaw.

Decapat

Bu kasa;
B450M S2H anakart ve aşağıdaki linkte vermiş olduğum ekran kartı için uygun mudur? (Bir de sığarlar mı bu kasaya)

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ikisi de sığar. Kasa Micro-ATX anakart destekliyor. Sizin alacağınız anakart boyutuyla aynı. Ekran kartınız da 21 cm uzunluğunda. Kasaya rahat sığar.

game.png

tuf.png

Hocam o çirkin kasayı kesinlikle önermiyorum bilmeni isterim. Az daha koyup Aerocool Ore Saturn almanı öneririm ki harika bir seçim olacaktır. Ekran kartı kısmına gelecek olursam, Asus Tuf adını epey kötüye çıkartmış bir seridir. GTX1650 Super denilen kartta işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama ben yine de onun yerine Galax GTX 1650 Super 4 GB alınması taraftarıyım. Artan parayla diğer bileşenlere yatırım yaparsınız.

bütçem 300-350 tl
Sizin bi öneriniz var mı?

Hocam o çirkin kasayı kesinlikle önermiyorum bilmeni isterim. Az daha koyup Aerocool Ore Saturn almanı öneririm ki harika bir seçim olacaktır. Ekran kartı kısmına gelecek olursam, Asus Tuf adını epey kötüye çıkartmış bir seridir. GTX1650 Super denilen kartta işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama ben yine de onun yerine Galax GTX 1650 Super 4 GB alınması taraftarıyım. Artan parayla diğer bileşenlere yatırım yaparsınız.

Malzeme kalitesi falan tamam da, çirkin mi? ahaha hocam senin gözlerde bir sorun var bence

Sana göre güzel ona göre de çirkin olabilir. Fikir ayrılığı. Ayrıca konu 1 ay önceki konu. Keşke mesaj atmadan önce tarihe bir baksanız.

Bence önerdiği aerocool kasa çok çirkin. Bu gametech markasının çoğu kasası estetik olarak çok güzel kasalar fakat malzeme kalitesi nasıl bilmiyorum ayrıca başlıktaki kasa boyut olarak micro atx ve standart güç kaynağı kullanan sistemler icin neredeyse rakipsiz yani ufak kasa isteyenler icin tabii ki.

Ben konuyu yeni gördüm google aramalarda çıkıyor benim icin yeni bir konu

Bence önerdiği aerocool kasa çok çirkin. Bu gametech markasının çoğu kasası estetik olarak çok güzel kasalar fakat malzeme kalitesi nasıl bilmiyorum

Ben konuyu yeni gördüm google aramalarda çıkıyor benim icin yeni bir konu
Birincisi malzeme kalitesi kötü ürün. Bilmediğiniz ürün hakkında yorum yapmanız sizce doğru bir hareket mi? Ayrıca sanırım görünüm, RGB, tasarım sizin için malzemeden daha önemli ki böyle bir yorum yaptınız diye düşünüyorum.

İkincisi konunun sizin için yeni olması bir şey değiştirmiyor. Bu konu açılalı 1 ay oldu ve herhalde arkadaşın sorusuna çözüm bulunmuştur bile.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı