Gameworktech güvenli mi?

Hocam korkuttunuz beni. Ne yapsam alsam mı acaba ?
Ben olsam alırdım çoğu ürün ithalatçı garantili piyasadan ucuzsa alınır garanti konusunda bu ülkede tüketici hakem heyeti var esnaflarla 4 kere sorun yaşadım büyük mobilya şirketlerinin mağazalarıydı 5 ay mağazayla uğraşıp sonuç alamadığım oldu thh'ye bir dilekçe yazdım 2 hafta sonra gelip yenisiyle değiştirdiler bu kurumun hikmeti ne bilmiyorum ama e devletten dilekçe yazıp fatura fotoğraf durumunuzu anlatıp kanıtlıyorsunuz çözüyorlar yani garantilik bi durum olsada sadece sizi biraz daha uğraştırır. Ha bir de a ile başlayan zincir market yanlışlıkla 300tl paramı çekmiş geri vermemişti çalışanlar 1 hafta oyaladıktan sonra mağaza müdürünün numarasını alıp thh ile tehtit etmiştim aynı gün paramı verdiler öyle bir kurum.

XFX AMD Radeon RX 6700 XT Speedster SWFT 309 Core Gaming RX-67XTYJFDV 12 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri

Bu ürünü alacağım da bir arkadaş şöyle bir problem yaşamış ===> XFX SWFT RX 6700 XT kutusu farklı geldi

Ve satıcıya soru sordum ve bu cevabı verdi:
Eki Görüntüle 1787756

Ne yapmam gerekiyor? Ürünün fiyatı da gayet iyi.

@lenoish
Merhaba, ben ürünün iade sürecini başlattım. Biraz daha para koyup farklı marka almayı düşünüyorum. İyi günler.

Hocam neden iade ettiniz ? Satıcı size ne söyledi tam olarak ?
İçime sinmedi. Satıcı kutu sizin için bu kadar önemliyse iyi paketleyip iade edin dedi. Ben de iade işlemlerini başlattım. Eğer mümkünse biraz daha koyup Red Devil almanı öneririm.

Hocam neden iade ettiniz ? Satıcı size ne söyledi tam olarak ?
Orijinal diye düşünüyorum ama benim içime sinmedi.

İçime sinmedi. Satıcı kutu sizin için bu kadar önemliyse iyi paketleyip iade edin dedi. Ben de iade işlemlerini başlattım. Eğer mümkünse biraz daha koyup Red Devil almanı öneririm.

Orijinal diye düşünüyorum ama benim içime sinmedi.
Ya hocam benim de içime sinmedi ama eğer orijinalse, o fiyata muazzam. RTX 3070 ile hemen hemen aynı performansı gösteriyor ve en ucuzu 12 bin TL. Ne yapsam bilemedim. Siz de buradan mı alacaksınız ?

Hocam ben sipariş verdim. Bir şey olacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
Ya hocam benim de içime sinmedi ama eğer orijinalse, o fiyata muazzam. RTX 3070 ile hemen hemen aynı performansı gösteriyor ve en ucuzu 12 bin TL. Ne yapsam bilemedim. Siz de buradan mı alacaksınız ?

İsterseniz aynı satıcının XFX Qick 319 RX 6700 XT modeli var. Sordum kendi kutusundaymış. Arada 1000 liradan az fark var. Size kalmış. Benim kasaya sığmadığı için başka model alıyorum.

Hayırlı olsun.

Kart gelince döner misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı