Gaming 5 anakartta 120 gb Corsair LS SSD yavaşlama sorunu

berat öztürk

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı toplayalı 2 ay olmadı. Sistemi ssd'ye kurdum, programları kurduğumdan beri asus gpu tweak hariç diğer programlar açılırken geç geliyor yani açılış programları, pek sorun değil deyip kullandım ancak ssd'yi teste soktuğumda canım sıkıldı ve çözüm aramaya çalışıyorum cidden yavaş olduğunu farkettim. Bilgisayarın özellikleri bu ancak tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum m2 portundan ssd bağlı onu biliyorum ancak bios ayarlarından nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardım edebilirseniz çok makbule geçer.

Adsız.png
Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
LS Corsair'in SSD'lerinin en alt seviyesinin bir üstünde performans sergileyen bir SSD ama yazma değeri düşükmüş cidden. SATA AHCI kontrolcü sürücüsünü güncelleyin. Test için farklı yazılım kullanın, Atto kullanabilirisiniz. SSD'ye güncel değilse FW güncellemesi yapın, işe yaramazsa Secure Erase de yapabilirsiniz sitedeki rehber ile.

LS Corsair'in SSD'lerinin en alt seviyesinin bir üstünde performans sergileyen bir SSD ama yazma değeri düşükmüş cidden. SATA AHCI kontrolcü sürücüsünü güncelleyin. Test için farklı yazılım kullanın, Atto kullanabilirisiniz. SSD'ye güncel değilse FW güncellemesi yapın, işe yaramazsa Secure Erase de yapabilirsiniz sitedeki rehber ile.
SATA AHCI sürücüsünü nereden güncelleyebilirim acaba? Ayrıca başka bir programla test ediyorum sonuçları hemen koyarım , ilginiz için teşekkürler. Ayrıca şimdi böyle bir sonuç veriyor yazma değeri cidden düşükmüş.Ancak FW güncel ona önceden de bakmıştım Corsair SSD Toolboxtan.
Adsız.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı