Gaming-6600 alınır mı?

japanesedoll

Centipat

Hocam bunu alın bu ekran kartı daha güçlü.

Hocam daha güçlü ama ASUS ekran kartımı yoksa bu ekran kartımı biliyorsunuz ASUS daha iyi soğutma da vs.
Ve de kasa da Gamepower oluyor oda önerilen bir marka değil.

Hocam daha güçlü ama ASUS ekran kartımı yoksa bu ekran kartımı biliyorsunuz ASUS daha iyi soğutma da vs.
ve de kasa da Gamepower oluyor oda önerilen bir marka değil.

Hocam 700 TL daha fazla verilip MSI kasası alınabilir ayrıca ekran kartı da Sapphire yani güzel marka diye biliyorum.

Kasa değiştirilince aynı fiyata geliyor ilk sistemle hem ilk sistemin kasasına baktıkça daralıyorum MSI kasası güzel ferah ferah.

Hocam 700 TL daha fazla verilip MSI kasası alınabilir ayrıca ekran kartı da Sapphire yani güzel marka diye biliyorum.

Kasa değiştirilince aynı fiyata geliyor ilk sistemle hem ilk sistemin kasasına baktıkça daralıyorum MSI kasası güzel ferah ferah.

Öyle olabilir ama ASUS dururken Sapphire almazdım ben zaten burada ekran kartı bir üstü yani aralarında taş çatlasın 50 FPS oynar he 2 ekran kartıda 144 FPS verir eğer monitör ü 365 Hz değil SE bir üst ekran kartını almakdan da bir şey anlamaz bu arkadaş hem de oynayacağı oyunlarda önemli eğer Valorant tarzı oyunlar oynayacaksa ekran kartına değil işlemciye önem vermeli eğer Forza türü oyunlar oynayacaksa da ekran kartına önem vermeli.

ve de kasa da Gamepower oluyor oda önerilen bir marka değil.

Hocalarim ben anlamadim benim gosterdigim PC mi yoksa RTX3090olmus30000TL'nin gonderdigi PC'mi iyi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı