Gaming 7 vs Gaming 3

88TL fiyat farkı bence çok az değil, ayrıca Gaming 3'te Gaming 7 özelliklerinin çoğu bulunuyor, Gaming 5 bence O.C. çok yapılmadıkça bütçeyi zorlamaya değmez.
Z97 alıp da OC yapmayacaksa, H97 alsın zaman? Ayrıca Gaming 3 de SLI desteği bile yok.

Nesi tercih edilmiyor? Ona kalsa OC da yapmayalım, işlemcimiz yanar :D.

:D çoğu kişi oyunlarda SLI desteği olmadığını ve SLI ile uğraşmak istemediğini söylüyor ve 2 "küçük kart" yerine bir "baba kart" alıyor. :D Ancak 970 SLI durumu farklı bir konu. :) O.C. ise çok tehlikeli. :LOL:

:D çoğu kişi oyunlarda SLI desteği olmadığını ve SLI ile uğraşmak istemediğini söylüyor ve 2 "küçük kart" yerine bir "baba kart" alıyor. :D Ancak 970 SLI durumu farklı bir konu. :) O.C. ise çok tehlikeli. :LOL:
Günümüz oyunlarının hemen-hemen hepsinde var SLI desteği, kardeşim. SLI desteği olmayanların çoğu eski ve çok da büyük sistem istemeyen oyunlar.

Günümüz oyunlarının hemen-hemen hepsinde var SLI desteği, kardeşim. SLI desteği olmayanların çoğu eski ve çok da büyük sistem istemeyen oyunlar.

Ben "genel" olarak diyorum. (En azından gözlemlerim böyle.) Tartışmaya gerek yok bana kalırsa SLI tabi ki daha iyi bir seçim. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı