Gaming gecesinde alinabilecek en ucuz klavye nedir?

• Konuyu başlatan KlesS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.369
@enonertetanem 3 ay oldu. Hayır Chatter (Birden çok/çift basma) sorunu yaşamadım henüz. Olacağını sanmıyorum ama olsaydı bile kullanmadığım bir tuşun Swtich'i ile Chatter sorunu olan Switch'i değişir devam ederdim. En kötü ihtimalle 10 TL'ye Outemu Blue Switch alırdım bir adet.

Ya da hiç ellemeden garantiye yollayabilirsiniz böyle bir durumda. Tedraikçi FSP Türkiye zaten. QP'den aldım ben. Bizzat tecrübe etmedim ama yüzüstü bırakacağını düşünmüyorum garantisinin.

Sadece Keycaps'ler biraz rahatsız ediyor. İncelememde de dediğim gibi parlamaya müsait ABS Keycaps'ler kullanılmış. Bende henüz olmadı ama yakın zamanda bazı tuşlarda olur diye tahmin ediyorum. Gerçi incelemede de belirttiğim üzere fiyatına göre normal bir durum. Trust GXT 890 gibi tuşları soyulmuyor en azından.

Bulunduğum bölgenin çok sıcak olması da etken. Klavyede basdığım tuş üzerinde elimi unutursam ter oluyor üzeri. Bunun da etkisi olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı