Gaming gecesinden alınan RTX 5070 Ti sistem nasıldır?

Literarycrawl

Hectopat
Daha fazla  
Bu şekilde bir sistem aldım. Sizce nasıl?

Screenshot 2025-08-15 at 10.03.11 PM.png

Güzel bu haliyle emin olamadığım tek şey soğutucu.

Kötü olacağını pek sanmıyorum. Araştırdığım kadarıyla segotep yurt dışında popüler bir markaymış ve geçen PSU incelemesi çıkmıştı. Tier listte C+ idi bu yüzden güvenim bayağı arttı. Bahsettiğim kasa ise indirimde 3500TL civarına düşüyor 750W ile. Böyle uygun fiyatlı bir kasada C+ PSU görünce güvenimi kazandı.

Kötü olacağını pek sanmıyorum. Araştırdığım kadarıyla segotep yurt dışında popüler bir markaymış ve geçen PSU incelemesi çıkmıştı. Tier listte C+ idi bu yüzden güvenim bayağı arttı. Bahsettiğim kasa ise indirimde 3500TL civarına düşüyor 750W ile. Böyle uygun fiyatlı bir kasada C+ PSU görünce güvenimi kazandı.
Yurtdışında yaygın değil. Reddit'ten araştırdığımda bir konu bile görmedim. Hindistan ve Tayland pazarında satış yapıyorlar sanırım Avrupa ve Amerika'da yoklar. Kasadan yana bir sorun yok da en azından Segotep adıyla resmi siteleri vs. var. 500TL farkla 360mm de tercih edilebilir. Performanstan yana sorun yaşayacağını sanmıyorum zaten. Düşüncem uzun vadede sıkıntı çıkarıp çıkarmaması.

Yurt dışında yaygın değil. Reddit'ten araştırdığımda bir konu bile görmedim. Hindistan ve Tayland pazarında satış yapıyorlar sanırım Avrupa ve Amerika'da yoklar. Kasadan yana bir sorun yok da en azından segotep adıyla resmi siteleri vs. var. 500TL farkla 360mm de tercih edilebilir. Performanstan yana sorun yaşayacağını sanmıyorum zaten. Düşüncem uzun vadede sıkıntı çıkarıp çıkarmaması.

Kasa 360mm desteklemiyor. Ön tarafı destekliyor, bu yüzden gerek duymadım açıkçası.

Aynı fiyata satılan 7800x3D-9070XT sisteme de baktın mı? Hikayeli oyunlar oynuyorsan ve workstation olarak da kullanacaksan tabii 5070 Ti'lı daha iyi fakat rekabetçi oyun oynuyorsan 7800x3D fayda sağlar.

Rekabetçi oynuyorum ama zaten ekran 180Hz olduğundan dolayı ve oynadığım rekabetçi oyunlar arasında en ağır olan Rainbow Six: Siege olduğundan dolayı çok sorun olacağını sanmıyorum. NVIDIA ile en azından kafam rahat olur gelecek için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı