RTX 5070 Ti sistem nasıldır?

Almadığın parçalar iyi güzel ama aynı veya daha düşük fiyata daha güzelleri var.
Örneğin CL34 7200mhz Patriot Viper Venom RAM'ler 5-5.5k civarında görünüyor ve onlar yerine 5.5k'ya CL30 Kingston RAM 'ler alabilirsin:
Hem tepkime süresi daha düşük hemde Kingston daha kaliteli bir marka.
Ekstra olarak o ekran kartına 47k vermene gerek yok, 40k'ya mis gibi PNY RTX 5070ti ARGB var:

Ayrıca anakart olarak MSI b650m Gaming Plus Wi-fi'den daha iyi ve 400-500TL daha ucuz olan Gigabyte B650 Egale AX modelini almanı öneririm:

Bu şekilde daha kaliteli ve iyi bir RAM, daha iyi bir anakart ve aynı seviyede bir ekran kartı şeklinde 3 parçayı değiştiriyorsun ve 7.5k TL kadar kâr etmiş oluyorsun, böylece sistemi 75k değilde 66-67k oluyor ve ilk yaptığından biraz daha iyi oluyor.
Attığım 3 parçanın'da satıcıları Türkiye'nin en güvenilir Bilgisayar mağazalarından ikisidir içiniz rahat alabilirsiniz.
Attığım ekran kartı'nın satıcısı olan, Sinerji Bilgisayar'ı muhtemelen biliyorsunuzdur ve Sinerji Bilgisayar aynı zamanda PNY resmi satıcısıdır.
Attığım RAM ve Anakart'ın satıcısı olan, Tebilon ise Gigabyte resmi satıcısı olan güvenilir bir mağazadır.

Son düzenleme:
Almadığın parçalar iyi güzel ama aynı veya daha düşük fiyata daha güzelleri var.
Örneğin CL34 7200MHz Patriot Viper Venom RAM'ler 5-5.5k civarında görünüyor ve onlar yerine 5.5K'ya CL30 Kingston RAM'ler alabilirsin:
Hem tepkime süresi daha düşük hem de Kingston daha kaliteli bir marka.
Ekstra olarak o ekran kartına 47k vermene gerek yok, 40K'ya mis gibi PNY RTX 5070 Ti ARGB var:

Ayrıca anakart olarak MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi'den daha iyi ve 400-500TL daha ucuz olan Gigabyte B650 egale AX modelini almanı öneririm:

Bu şekilde daha kaliteli ve iyi bir RAM, daha iyi bir anakart ve aynı seviyede bir ekran kartı şeklinde 3 parçayı değiştiriyorsun ve 7.5k TL kadar kâr etmiş oluyorsun, böylece sistemi 75k değil de 66-67k oluyor ve ilk yaptığından biraz daha iyi oluyor.

Teşekkür ettim hocam.

@Iwatani Naofumi @yusuf7878 hocam sistem geldi direk kurdum ama açılmıyor bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Hocam test ettim ışlemci ve anakart sanki çalışmıyor gibi başka anakart işlemci takınca açılıyor sistem.
O sıkıntılı olanları takınca siyah ekranda mı kalıyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı