Gaming gecesinden James Donkey 110 alınır mı?

Katılım
29 Eylül 2019
Mesajlar
5.219
Makaleler
10
Çözümler
39
Yer
Kenya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600
B450M S2H V2
Apacer 8GB 3000MHz
XFX RX 570 4GB
Corsair Spec Delta RGB
Corsair VS550 (Beyaz etiketli)
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Normalde bu kulaklığa para vermem ama dolar kuru bu kadar artmışken eşekler bile 200 bandında satılırken sizce 150'ye falan düşerse alınır mı? Beklentim düşük, 1-2 yıl idare etsin kafi.
Düzenleme: 198 liradan Gaming gecesi satışı başlamış.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz, az daha koyup şu modelleri almak daha mantıklı olur.

 
Alınmaz, az daha koyup şu modelleri almak daha mantıklı olur.

Az daha koymak istemiyorum. Az daha koyup bunları alsam, bunların ömrü de 2-3 yıl oluyor yani. JD 110 150 TL falan olursa diye düşünüyordum ama hemen hemen hiç indirim yapmadılar. Ben de eşeğe 200 TL vermem yani. Şu an KZ serisinden giriş seviyesi modellerden bir kulaklık almayı düşünüyorum. Beni 1 sene idare etsin sonrasında kaliteli bir şey alırım diye düşünüyorum. Maksat oyun falan değil bu arada belirtmeyi unutmuşum. Sadece PC'de kulaklık ihtiyacını karşılamak. Mesela arkadaşımla konuşurken kulaklıkla konuşmak falan. O yüzden KZ'nin kulakiçi kulaklıklarından alacağım. Hem bu sayede telefonda da kullanabilirim.
JD markadan uzak durun. Sonradan sorun çıkartırsa para boşa gidecek.
Sonradan sorun çıkartsın, sadece 1 yıl idare etsin kafi. Ayrıca üstteki mesajı da okuyun. Anlatmak istediğimi daha iyi anlarsınız.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı