Gaming gecesinden PC toplamak

Katara

Centipat
Normalde APU bir sistem toplayacaktım 2600 2700 civarında tutuyordu. Ama bütçem 3.5a kadar var bu yüzden vazgeçtim. Sizce 3.5a direkt.
RX 570.
R5 1600 AF.
8 GB 3000MHz.
B450M.
240GB SSD.
Alıp geceyim mi?
Yoksa Gaming gecelerinde 3 haftaya yayarak daha iyi bir sistem toplayabilir miyim bu bütçeye?

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğin ekran kartını ve işlemci zor bulursun ama SSD, anakart ve Ramleri gaming gecesinden alabilirsin.
Not: Fiyatlarını önceden not al. Gaming gecesindeki fiyatlara kanma 2-3 üründe hiç indirim olmuyor.
ve indirimsiz fiyatı gerçek fiyatı değil.

İstediğin ekran kartını ve işlemci zor bulursun ama SSD, anakart ve Ramleri gaming gecesinden alabilirsin.
Not: Fiyatlarını önceden not al. Gaming gecesindeki fiyatlara kanma 2-3 üründe hiç indirim olmuyor.
ve indirimsiz fiyatı gerçek fiyatı değil.
piyasada az çok her şeyin fiyatını biliyorum, bir de işlemciyi zaten bugün yarın alacağım internetten(r5 1600) ekran kartının indirime gireceğini sanmıyorum ama ne olur ne olmaz bekleteceğim.
Güzel kasalar indirime giriyor 550 civarında corsair spec 05 bulabilirsem gayet iyi olur geçen haftalarda gelmişti .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı