Gaming Gecesi'nden sistem alınır mı?

pcalacagimm

Femtopat
Kek günü
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• IMG_20250919_224456.jpg
    IMG_20250919_224456.jpg
    116,9 KB · Görüntüleme: 13
Anakartı istersen ATX boyutlu B650 ya da X670 modellerine yükseltebilirsin (daha fazla slot ve uzun vadeli yükseltme imkânı için). Ama onun dışında sitem on numara uzun vadeli götürür.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hazır sistem almayı zaten tavsiye etmem ama İncehesap konusunda da tereddütlüyüm. Siz yine de başkalarına da danışın. Bu videoyu da izleyin.

Bu siteden bir şey alınmaz bence, Ben de bu şekilde bir sistem kurdum alacaktım 87bin tlden 103bine çıktı bir günde şimdide gaming gecesi adı altında dünden daha pahalı fiyatlara satıyolar parçaları.

Bu siteden bir şey alınmaz bence, Ben de bu şekilde bir sistem kurdum alacaktım 87bin tlden 103bine çıktı bir günde şimdide gaming gecesi adı altında dünden daha pahalı fiyatlara satıyolar parçaları.
Bizzat kanıtlı var profilimde önceki açtığım konularda ekran görüntüleri.

Bizzat kanıtlı var profilimde önceki açtığım konularda ekran görüntüleri.
Incehesap güzel bir site. Kuru belirleyenler şirket yöneticileri değil, tepki göstermeniz gereken yerler başka.

Bir ekran kartına bir günde 10 bin tl zam nasıl gelebiliyor açıklamasını yapar mısın? Kurda değişiklik yok.
Bunun için Lenin olmaya gerek yok. Arz-talep dengesinin ne kadar uçuk olduğunu biliyorsunuz. Alacağınız GPU'nun stoklardaki durumu azalmıştır bundan ötürü arz talep devreye girer. Tabii her zaman manipülasyonunda olma ihtimali var, kapitalist ekonomi spekülasyon ve fiyat şişirmeyi çok sever. Kurların sabit olması önemli değil döviz kurlarının durumu belli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı