Gaming Gen BLADE-5060 sistem alınır mı?

Bu sistem alınır mı? Bu fiyata daha iyisi var dediğiniz veya "şunu şu yap öyle al" dediğiniz bir şey var mı?

Gaming gecesini bekle, şöyle bir şey düşebilir: Elektronik: 9060XT 16 GB + Ryzen 5 7500F hazır sistem 29.999TL!

@XPlasma paylaşır.

Ne zamandı bu gece

Bazı malzemeleri çöp 35 36 bine çıkabilirseniz en azından 16GB VRAMli bir GPU olan 9060XT'yi öneririm.
Hangileri mesela? Önerebilirsiniz tabi ne zararı olacak.

Ne zamandı bu gece.

Hangileri mesela? Önerebilirsiniz tabii ne zararı olacak.

Bu arada bilgisayarı kardeşime bakıyoruz ve kendisi ağır oyunları fazla oynamaz FIFA NBA Valorant CS falan oynar daha çok. Yine de en F/P en iyisi olur diye düşünüyorum.

Ne zamandı bu gece

Hangileri mesela? Önerebilirsiniz tabi ne zararı olacak.

Bu arada bilgisayarı kardeşime bakıyoruz ve kendisi ağır oyunları fazla oynamaz FIFA NBA Valorant CS falan oynar daha çok. Yine de en F/P en iyisi olur diye düşünüyorum.
Hocam anakartı, SSDsi ve güç kaynağı biraz kötü kalıyor. Yani idare edilebilir malzemeler ama uzun vadeli değiller. Değiştirelim derseniz tabii ki iyilerinden öneririm ama zaten iyi malzemelerle değiştirdiğimizde tahmini 35 bini bulur. 35 bini bulduktan sonra da bunu alacağınıza 16GBlı bir ekran kartı alırsınız daha iyi.

Hocam anakartı, SSD'si ve güç kaynağı biraz kötü kalıyor. Yani idare edilebilir malzemeler ama uzun vadeli değiller. Değiştirelim derseniz tabii ki iyilerinden öneririm ama zaten iyi malzemelerle değiştirdiğimizde tahmini 35 bini bulur. 35 bini bulduktan sonra da bunu alacağınıza 16 GB'lı bir ekran kartı alırsınız daha iyi.

Öyle bir sistem var mı şu an bildiğiniz? Çünkü ekran kartından biraz verip diğer malzemeleri uzun ömürlü ve kaliteli almak tercihimdir dediğim gibi kendisi çok ağır oyunlar oynamaz. PSU, soğutucu vs önemliler ama çok anladığımı söyleyemem.

Öyle bir sistem var mı şu an bildiğiniz? Çünkü ekran kartından biraz verip diğer malzemeleri uzun ömürlü ve kaliteli almak tercihimdir dediğim gibi kendisi çok ağır oyunlar oynamaz. PSU, soğutucu vs önemliler ama çok anladığımı söyleyemem.
Tebilon'da bir ara 35 bine fena olmayan parçalara sahip bir sistem satılıyordu, hem iyisiyle değiştirseniz de Gaminggen kadar fark koymuyordu. Şu an bulamadım, bulsaydım atardım.

Hocam benim önerim arkadaşında dediği gibi cumayı bekleyin, güzel indirimler düşüyor bütçe çıkmadan güzel bir sistem düşürebilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı