Gaming.gen güvenilir mi ?

Arkadaşlar şu anki bilgisayarım kötü ve yeni bilgisayara geçmek istiyorum ama ilk kez internetten alacağım için biraz teredütteyim sizce Gaming gen güvenilir mi bir de alırsam DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu sistemi alacağım bütçen en fazla 13000 TL oynayacağım oyunlar çok yok God of War RDR 2 falan sizce bu fiyata bu alınır mı? Ve bana yeter mi? Bir de SSD yeter mi 1TB mi yapim yoksa 256 GB SSD 1TB HDD mi yapayım?
Güvenilir ama buna da bakabilirsiniz.

Güvenilir güvenilirde adamlarla iletişim yapamıyosun onu unutma, satın alıp bekleyeceksin ne zaman gönderilirse. 3 Ocak akşam sipariş verdim hala hazırlanıyor yazıyor :) E-postaya cevap verilmiyor. Telefon desen 45-50 dakika beklersen belki ulaşıyorsun, canlı destek zaten yok. Yok yani adamlara ulaşamıyosun.

Güvenilir güvenilirde adamlarla iletişim yapamıyosun onu unutma, satın alıp bekleyeceksin ne zaman gönderilirse. 3 Ocak akşam sipariş verdim hala hazırlanıyor yazıyor :) E-postaya cevap verilmiyor. Telefon desen 45-50 dakika beklersen belki ulaşıyorsun, canlı destek zaten yok. Yok yani adamlara ulaşamıyosun.
Şu sıralar bir yoğunluk olsa gerek. Ben yazın hazır sistem sipariş verdiğimde 3 gün sürdü sistemin hazırlanıp test edilmesi. Ertesi günü de teslim almıştım sistemi.

Bir tanıdığım aldı 1 hafta içinde geldi sistem. Yoğunluk vs. olabilir.

bekleriz ya sıkıntı yok :) :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı