Gaming gen TR ayıplı monitör degisim sureci nasıl işler?

Neshter

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba bundan bir ay önce Gaming gen TR adresinden Dell G2422HS adli urunu satin aldim. Birkaç gün sonra ekranda ölü piksel olduğunu gordum. Bir adet olduğu için pek onemsemedim ama aradan 15 gun geçince birkaç tane daha olduğunu tespit ettim.

Ticket oluşturdum ve Yurtiçi Kargo ile kendi kutusunda ücretsiz olarak gonderebileceğimi soylediler. Ben de pazartesi gunu kargoya verdim ve cihaz şu an ellerine ulaştı. Birdahaki ticketımda değişim talep ettiğimi belirttim.

Sorum şudur; değişim olursa ve yine ölü piksel çikarsa iade edebilir miyim?

Ürün daha gelmeden bunları düşünmeyin. Eğer ayıplı ürün gelirse, Ben İnstagram üzerinden yaşadığım sorunu ve görselleri gönderdim, kısa bir süre içerisinde dönüş yaptılar ve ürünü onlara göndermemi istediler ürünü gönderdim. Ürün onlara ulaştıktan sonra telefonla aradım ürünün durumu hakkında bilgi almak istediğimi söyledim değişim yapılacağını söylediler ve birkaç gün sonra ürünü teslim aldım. İnşallah sizin monitörünüz sorunsuz gelir ve uğraşmak zorunda kalmazsınız. Ürün gelince durumunu haber verirseniz sevinirim. İyi Günler.

Ürün daha gelmeden bunları düşünmeyin. Eğer ayıplı ürün gelirse, ben Instagram üzerinden yaşadığım sorunu ve görselleri gönderdim, kısa bir süre içerisinde dönüş yaptılar ve ürünü onlara göndermemi istediler ürünü gönderdim. Ürün onlara ulaştıktan sonra telefonla aradım ürünün durumu hakkında bilgi almak istediğimi söyledim değişim yapılacağını söylediler ve birkaç gün sonra ürünü teslim aldım. İnşallah sizin monitörünüz sorunsuz gelir ve uğraşmak zorunda kalmazsınız. Ürün gelince durumunu haber verirseniz sevinirim. İyi günler.

Kanka geldi hiç sıkıntı yok gibi gözüküyor inşallah bir şey olmaz sonradan öyle yani iyi günler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı