Gaming Gen TR BLADE-7500F sistem alınır mı?

Mansur_Bey

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat çok geldi. Bütçe?

Bütçe 30 k ama her şeyi DDR5 yapmak istedim çünkü 2 sene sonra ekran kartından memnun kalmaz isem sadece onu söker yenisini takarım diye düşündüm. Bu yüzden ekran kartı hariç tüm parçaları 4080'i kaldıracak şekilde özelleştirdim :) bilmiyorum mantıksız mı ama sepetimde 4060'lı sistem var Ryzen 5 5600 olan ama ileride işlemciyi değişmek istersem anakart RAM de değiştirmem gerekecek. Yanlış mı düşündüm bilmiyorum.

NVIDIA hazır sisteme göre fiyatı normal bence. Fakat 30k bütçede benim tercihim B580 7500F sistem olurdu.

Bütçe 30 k ama her şeyi DDR5 yapmak istedim çünkü 2 sene sonra ekran kartından memnun kalmaz isem sadece onu söker yenisini takarım diye düşündüm. Bu yüzden ekran kartı hariç tüm parçaları 4080'i kaldıracak şekilde özelleştirdim :) bilmiyorum mantıksız mı ama sepetimde 4060'lı sistem var Ryzen 5 5600 olan ama ileride işlemciyi değişmek istersem anakart RAM de değiştirmem gerekecek. Yanlış mı düşündüm bilmiyorum.
Arkadaşın attığı sistemi tek tek önerecektim. Belki bir tık daha iyi parçalarla kendiniz toplarsınız ama hazır sistem arıyorsan alabilirsin. özelleştirmelerde yardımcı olabilirim isterseniz.

NVIDIA hazır sisteme göre fiyatı normal bence. Fakat 30k bütçede benim tercihim B580 7500F sistem olurdu.

Sepetim bu şekilde.

1745837060931.png

Arkadaşın attığı sistemi tek tek önerecektim. Belki bir tık daha iyi parçalarla kendiniz toplarsınız ama hazır sistem arıyorsan alabilirsin. Özelleştirmelerde yardımcı olabilirim isterseniz.

Aslında 5000 serisi güzel fiyata hem de

Technopat Haberler

Geri
Yukarı