İnceleme Gaming.gen.tr deneyimi ve Mantis 6800 sistem incelemesi

Maalesef ben her rengi sevmiyorum beğenmiyorum rengarenk hoşuma gitmiyor

Ben de 4 gün önce bu sistemi aldım. 18.800 TL. 3 iş günü doldu ama hala "hazırlanıyor" sürecinde.
Hocam oyun hediyeleri devam ediyor mu, benim haberim yok. Nasıl temin edebilirim oyunları?

Ben de 4 gün önce bu sistemi aldım. 18.800 TL. 3 iş günü doldu ama hala "hazırlanıyor" sürecinde.
Hocam oyun hediyeleri devam ediyor mu, benim haberim yok. Nasıl temin edebilirim oyunları?
Hocam öncelikle hayırlı olsun size de, oyun hediyeleri ekran kartı için 2 oyun (Dead Island 2 ve The Callisto Protocol), İşlemci için ise Uncharted 4 veriliyor. Ekran kartı için olan oyunların 2023 Şubata kadar vakti var, fakat Uncharted 4 için bugün son gözüküyor tarihlere baktığımda. Almak için oyun@gaming.gen.tr adresine E-Arşiv faturanızı mail atıyorsunuz ve size kodu yolluyorlar mail üzerinden.

Maalesef ben her rengi sevmiyorum beğenmiyorum rengarenk hoşuma gitmiyor
RGB Sadece ramler de var hocam. Onu da uygulamasından kontrol edebiliyor isterseniz kapatabiliyorsunuz.

Size de hayırlı olsun hocam, teşekkür ederim.

Size de hayırlı olsun hocam, teşekkür ederim.
Rica ederim hocam, incelemede belirttiğim gibi ben iletişimi hep instagram üzerinden kurdum. Mail attıktan sonra instagramdan maili attığınızı yazın süreci hızlandırıyor mu bilmiyorum fakat belirtmekte fayda var. Bu arada kargolandı ibaresi biraz geç düşebiliyor , yani kargoya verilmiş olsa bile bir süre hazırlanıyor gösterme durumu olabiliyor. En geç cuma günü kargolanır diye tahmin ediyorum.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Sizinkiler gibi değerli paylaşımlar bence kullanıcılar için önemli bir işlev görüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…