İnceleme Gaming.gen.tr deneyimi ve Mantis 6800 sistem incelemesi

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Sizinkiler gibi değerli paylaşımlar bence kullanıcılar için önemli bir işlev görüyor.
Çok teşekkür ederim hocam, evet en çokta bunun için paylaşmak istedim, sistemi alacağım için çok soru işaretlerim vardı, sağolsunlar burda çokca yardım gördüm fakat insan alacağı şeyin incelemesini görünce ve memnun kalınınca daha çok ikna olabiliyor.

Bende sistem gelince İşlemci için kule tipi hava soğutma alsam mı diye düşünüyordum, bu verilere bakarsak gerek yok.

Bende sistem gelince İşlemci için kule tipi hava soğutma alsam mı diye düşünüyordum, bu verilere bakarsak gerek yok.
Ben normalde sipariş vermiştim hocam id-cooling 224.Fakat işlemci için undervolt yaparak konu içinde belirttiğim sıcaklıkların bile altına düştüm. Bu yüzden siparişi iptal ettim. Performans kaybı yaşamadım, eğer yaşasaydım çok yüksek sıcaklıklar olmasa bile yine de stok ayarlarda kullanmaya devam edip soğutucu alacaktım. Fakat şuan gerek yok gibi duruyor.

Ben Dost Kayaoğlu dk 4 Intel olan sistemi aldım oyun verirler mi bana?
Oyun sisteme göre değil hocam, bileşenlerden dolayı geliyor, aldığınız sistemde 6000 serisi ekran kartı var yani evet 2 oyun hediyeniz var. oyun@gaming.gen.tr isimli mail adresine e-arşiv faturanızı gönderin. Dead Island 2 ve Yeni çıkan The Callisto Protocol oyunlarını alacaksınız.

İyiymiş bilgilendirme için teşekkür ederim

Callisto yerine Uncharted istesem verirler sanırım ikisi de aynı para.

Son düzenleme:
İyiymiş bilgilendirme için teşekkür ederim

Callisto yerine Uncharted istesem verirler sanırım ikisi de aynı para.
Hocam aldığınız bileşene göre geliyor oyun ekran kartına uncharted yok, çünkü oyun kodları amd den geliyor direkt aldığınız ürüne göre yolluyor.

Ekran kartı şimdi 16 GB mı? İlk kz görüyorum. Bu arada sistem 20.500 lira olmuş hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…