Gaming.gen.tr güvenilir mi?

shocktroop

Hectopat
Makaleler
26
Yer
Trabzon
Burada sorun yaşayan bir arkadaş vardı. Zamanında onun konusunu görünce kesin almam demiştim ancak şu PC hocası GG6 sistem bayağı iyi. Tek bir sorun var siteye güvenemiyorum burada bile dahi konu açılmış ekşide dahi siteyi gömenler var. Hal böyle olunca burada konu açmak istedim. Gaming Gen'den daha önce alışveriş yaptınız mı? İadesi falan nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Menşei Türk olan hiçbir firmaya güven olmaz bence. Dolayısıyla bu firmanın da benzerleriyle arasında pek fark yok. Bir yerden sonra hepsi tüketiciyi bir şekilde hiçe sayıyor maalesef. Uygun fiyatlı ürün görürseniz tercih edebilirsiniz.

Güvenilir hocam. Son 1 sene içinde kulaklık ve gamepad siparişlerim oldu sorunsuz.
Şu konuyu görünce hiç guvenesim gelmiyor maalesef.

Burada sorun yaşayan bir arkadaş vardı. Zamanında onun konusunu görünce kesin almam demiştim ancak şu PC hocası GG6 sistem bayağı iyi. Tek bir sorun var siteye güvenemiyorum burada bile dahi konu açılmış ekşide dahi siteyi gömenler var. Hal böyle olunca burada konu açmak istedim. Gaming Gen'den daha önce alışveriş yaptınız mı? İadesi falan nasıldır?

Ocak ayında EasterGamers E2 hazır sistem siparişini vermiştim. Bir sorun ile karşılaşmadım. Test edip gönderiyorlar zaten. Windows 10 deneme sürümü ve driverlar kurulu olarak gelmişti. Halen bir sorun ile karşılaşmadım. Ben çok memnun kaldım. Öneririm.

Şu konuyu görünce hiç guvenesim gelmiyor maalesef.
Bir kişi kargodan kaynaklı sorun yaşadı diye firmayı berbat ilan etmeye gerek yok. Altı üstü bir bilgisayar alacaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı