Gaming.gen.tr güvenilir mi?

3 gün önce sipariş ettiğim 4060'lı sistemim geldi. Çok memnunum. Kargoda da herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece gelen hava soğutmam sisteme montajlanmadı. Zaten soğutma seçerken bu bilgiyi veriyorlar. Sisteme herhangi bir zarar gelmesin diye. Montajını kendim yaptım. Parçalara da gerekli testleri yaptım. Bir sorun yok. İçiniz rahat olsun. Sistem alabilirsiniz.
Soğutucuya ek olarak ekran kartını da sizin montajlamanız gerekiyor*

İyi bilinen bir yer. Artık şu site iyi mi kötü mü tartışması bence eski de kaldı. Çünkü müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. Sana tavsiyem eğer alışveriş yaparsan alacağın şeyin kutusunu açarken video çek, sıkıntı olursa gösterme imkanın olur.

Güvenilir 2 kere alışveriş yaptım birinde hazır sistem diğerinde soğutucu aldım ikisinde de problem yaşamadım hazır sistem 3 günde gelmişti soğutucuyu bilmiyorum.

Bu siteden son zamanlarda yaşadığınız herhangi bir sorun var mı sistem almayı düşünüyorum ama güvenilir mi, herhangi bir sorun yaşar mıyım kargoda vs?

4-5 ay öncesine kadar ASUS ROG carnyx mikrofon almıştım ürün sağlam geldi ama ses kalitesi hiç beklediğim gibi değildi arada sesim kesiliyordu
Ürün geldikten 2-3 gün sonra iade talebinde bulundum ve kabul ettiler hiçbir sıkıntı yaşamadan iademi gercekleştirdim yani güvenilir hocam sıkıntı yok.

İnternetten hazır sistem veya PC parçası vs alacaksanız şikayetvar.com yorumlarını okumanız gerekir. Başınıza gelmesi muhtemel sorunlarla ilgili şikayetleri okursunuz ona göre karar verirsiniz. Şahsi fikrim ben internet üzerinden PC alışverişi yapmam. Her şeyi boş verin iade/değişim ürünü gönderme ihtimalleri var mı? Var. Coil whine problemleri de cabası. Mağazadan alırsanız da başınıza gelebilir ancak internetten alınca gelme ihtimali daha yüksek. Sonuçta her zaman sistem almıyoruz. Kutuları önümde açtırıp test ettiririm öyle alırım. Yani 3 kuruş kar edeceğim diye böyle bir şeyi riske atmam. Her görüşe saygım var bunlar benim fikrim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı