Gaming.gen.tr güvenli midir?

efeaybi

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese günaydın, kısa keseceğim. Dediğim gibi sistem özelliklerine göre fiyatı biraz fazla düşük geldi bana diğer siteler ile karşılaştırdığımda. Dolandırıcı olabilir mi diye düşünmekteyim. Aranızda bu siteden alışveriş yapan var ise beni bilgilendirebilir mi?

Not: Discord'ta paylaşmıştım sistemi. Dediler bana "bunun darboğazı 0.59". İyi mi, ya da kötü mü yani?

Sistem

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese günaydın, kısa keseceğim. Dediğim gibi sistem özelliklerine göre fiyatı biraz fazla düşük geldi bana diğer siteler ile karşılaştırdığımda. Dolandırıcı olabilir mi diye düşünmekteyim. Aranızda bu siteden alışveriş yapan var ise beni bilgilendirebilir mi?

Not: Discord'ta paylaşmıştım sistemi. Dediler bana "bunun darboğazı 0.59". İyi mi, ya da kötü mü yani?

Sistem
Her site gibi ilk başlarda düşük kar çok satış politikası yürütüyorlar. Güvenin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı