unknown tyler durden
Zeptopat
Daha fazla
Gaming.gen.tr'de o ürün takılıp test ediliyor ve driverlar kuruluyor. Muhtemelen kargoda oldu. Bundan dolayı muhattabınız AMD. Onları distribütör gibi düşünün. Gaming.gen.tr ise satıcı. AMD ile iletişime geçmemek için neden bu kadar inat ettiğinizi anlamadım.
Keşke oradan bir şey almadan önce şikayet var yorumlarına baksaydın. Hazır sistem iade olmaz diye bir beyanda bulunamazlar kanun açık. Kafasına göre sözleşme maddesi uyduramaz. Kanuna aykırı işin içine hijyen girse neyse.
Hazır sistemlerde iade olmaz. Satın alırken bunu kabul ediyorsunuz. Eğer THH'ye filan bununla başvurursanız size o sistemi alırken kabul ettiğiniz kapı gibi sözleşmeyi önünüze koyarlar. Sizde kös kös bakakalırsınız.Keşke oradan bir şey almadan önce şikayet var yorumlarına baksaydın .Hazır sistem iade olmaz diye bir beyanda bulunamazlar kanun açık .Kafasına göre sözleşme maddesi uyduramaz. Kanuna aykırı işin içine hijyen girse neyse
Hazır sistemlerde iade olmaz. Satın alırken bunu kabul ediyorsunuz. Eğer THH'ye filan bununla başvurursanız size o sistemi alırken kabul ettiğiniz kapı gibi sözleşmeyi önünüze koyarlar. Sizde kös kös bakakalırsınız.
Hukuk okumadım ama Google'a iki kelime yazıp argümanımı doğrulayabiliyorum.Kanuna aykırı sözleşme yapılamaz. Yapılırsa o maddeler geçerli olmaz. Borçlar kanunuda böyle yazar yeni bir kanun çıktıysa bilemem. Ancak kanuna aykırı sözleşme maddeleri geçersizdir.“Kanunun emredici hükümlerine, ahlaka, kamu düzenine, kişilik haklarına aykırı veya konusu imkânsız olan sözleşmeler kesin olarak hükümsüzdür.6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun (TKHK) tüketici özelinde genel olarak Tüketici Hukuku’nun temel esaslarını düzenleyen bir kanundur. Tüketici Hukuku’nun en temel özelliklerinden biri kurallarının “emredici” olmasıdır. "4 sene hukuk okudum ama sen benden dana iyi biliyorsundur belki
Hukuk okumadım ama Google'a iki kelime yazıp argümanımı doğrulayabiliyorum.
Eki Görüntüle 2346554Sıkça Sorulan Sorular
Gaming.Gen.TR’den yaptığınız ya da yapacağınız alışverişler hakkında sıkça sorulan soruları ve cevaplarını bu sayfada bulabilirsiniz.www.gaming.gen.tr
O zaman bilmediğimden soruyorum. Bu sistemi alırken bunların hepsini onaylıyorum ve kabul ediyorum diyoruz. Sonra onayladığımız ve kabul ettiğimiz bir şeye itiraz hakkımız var mı?Sözleşme kanunu aykırı diyorum emredici hüküm var diyorum. Ama daha bir şey demiyorum sen kafana göre takıl
O zaman bilmediğimden soruyorum. Bu sistemi alırken bunların hepsini onaylıyorum ve kabul ediyorum diyoruz. Sonra onayladığımız ve kabul ettiğimiz bir şeye itiraz hakkımız var mı?