Gaming.gen.TR ile yaşadığım süreç ve tüm gerçekler

Forumlarda konuyu açtıktan sonra pazar akşamı(mesai saati dışında) aramak zorunda hissederek aradılar ve paramı yatırdılar. Bunu yapmalarının tek sebebi ise belki forumlardaki ve şikayetvar'da yer alan konularımı kapatırım diye umut içinde olmalarıydı işte.

Tam da o sayfadan 29.000 TL'ye 3080 almaya hazırlanırken bu konu karşıma çıktı. Dün de kargo çalınma haberi izlemiştim. Şu an gerçekten alışveriş yapmaktan çekiniyorum.

Tam da o sayfadan 29.000 TL'ye 3080 almaya hazırlanırken bu konu karşıma çıktı. Dün de kargo çalınma haberi izlemiştim. Şu an gerçekten alışveriş yapmaktan çekiniyorum.

Hocam aslında bakıldığında her sitede sorun yaşayanlar oluyor. Biraz da şans işi. Yani sırf bu konu yüzünden almaktan vazgeçiyorsanız diğer sitelerle ilgili açılan konulara da göz atmanızı tavsiye ederim. Yine de sizlerin kararı.

Genel olarak kargo hırsızlığı haberi beni çok korkuttu. Adamlar evine çok sık kargo gelen insanların kimlik bilgilerini dolandırıcılara satıyorlarmış ve o dolandırıcılar da sahte kimlikler edinip o kargoları teslim alıyorlarmış. Geçen ay evime 20-30 tane kargo geldi. Benzer bir tezgahın kurbanı olmaktan korkuyorum.

Bu kargo hırsızları ile ilgili bilgim yok ve bir şey diyemem ama gaming gen tr o kadar amatör bir firma ki; asla bulaşma. Merdiven altı firmalar gibiydiler
Ne amatörlükler, yalanlar vardı ve yirmili yaşlarda kankalarca yönetilen rezalet bir firma. Önermem asla. Bir kargonun ürünümü bu halde getirmesinden sonra bana yaşattıkları beni ruhsal olarak yaşlandırdı. Sakın bulaşma

Aynı ürünü 1000-2000 TL farkla başka sayfalardan alabiliyorum. Burada 29, Sinerji'de 30k. Sinerji'den alacağım sanırım. Yaşamış olduğunuz tecrübe için üzgünüm ve aynı zamanda bizlerle paylaşıp bilgilendirdiğiniz için de teşekkür ederim.

En iyisini yapıyorsunuz hocam. Bildiğiniz üzere hazır sistemler 2 paketten oluşuyor, 1. kargoda demonte ekran kartı ve diğer bileşenlerin kutusu, 2. kutuda ise montajlanmış kasa. Ekran kartımın kutusu bildiğiniz deforme olmuştu. Sanki biri büyük bir bıçakla kutuyu ikiye ayırmaya çalışmış gibi. Şanslıyım ki ekran kartına bir şey olmamış. Kargo kutusunun içindeki kargo kutusuna verilmiş hasardan bahsediyoruz. Firmada ciddi bir yanlışlık var ya da bana denk geldi. Artık hangisini kabul ederseniz.

Ucuz yırtmışsınız. Yalnızca kutu deformasyonuyla sınırlı olduğu için şanslısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…