Gaming.gen.TR ile yaşadığım süreç ve tüm gerçekler

@EnsarT57, UPS, çok da hızlı değil. Ben, sistem sipariş ettim. UPS, 2 ay sonra teslim etti. Her gün müşteri hizmetlerini aradım. Az kaldı, gelecek... Dediler. 2 ay sonra geldi.

Hocam ben 4 kere sipariş verdim 3 tanesi 48 saat içinde geldi. Perşembe günü kulaklık siparişi verdim cuma günü kargoya verildi. Bugün yarım gün çalıştıkları için gelmesini zaten beklemiyordum, pazar günü çalışmıyorlarmış. Pazartesi günü gelecek gözüküyor hadi hayırlısı. Ama ben UPS Kargo'dan çok memnun kaldım.

Son düzenleme:
Adem abi ilgileneceğini söyledi. Bakalım, bekliyorum

Dosya Ekleri

• ademhelvacıilgilenecek.png
    17,9 KB · Görüntüleme: 499
UPS kargo saglam getiriyor en onemlisi o bence. Ama 1-2 gun gec gelior digerlerine gore. Gec olsun guc olmasin.
Adem abi ilgileneceğini söyledi. Bakalım, bekliyorum
O da covif falan olmasin giderken veya Allah korusun kaza gecirmesin? O kim?

UPS Kargo saglam getiriyor en onemlisi o bence. Ama 1-2 gun gec gelior digerlerine gore. Gec olsun guc olmasin.

Aynen öyle hocam bu arkadaşınki gibi 2 günde böyle paramparça geleceğine 5 günde sapasağlam gelsin. Ama UPS bana göre yavaş değil 3 kere kargoya verildikten sonraki gün teslim yaptılar bana.

amazon.tr büyür ise bizim e-ticaret yapan markaları tek tek bitirecek.
Elin gavurundan medet umar olduk ama bizim markaların ticari ahlakı yok maalesef.
Amazontr de sorunlu. Ödeme sistemleri bozuk. Tuketici hakem heyrti ucretini asmayan tutarlarda alisveris yapmak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…