Gaming.gen.TR ile yaşadığım süreç ve tüm gerçekler

@EnsarT57, UPS, çok da hızlı değil. Ben, sistem sipariş ettim. UPS, 2 ay sonra teslim etti. Her gün müşteri hizmetlerini aradım. Az kaldı, gelecek... Dediler. 2 ay sonra geldi.

Hocam ben 4 kere sipariş verdim 3 tanesi 48 saat içinde geldi. Perşembe günü kulaklık siparişi verdim cuma günü kargoya verildi. Bugün yarım gün çalıştıkları için gelmesini zaten beklemiyordum, pazar günü çalışmıyorlarmış. Pazartesi günü gelecek gözüküyor hadi hayırlısı. Ama ben UPS Kargo'dan çok memnun kaldım.
 
Son düzenleme:
Kurumsal firma harici alisveris yapmiyorum. Bu tur durumlar yillardir yasaniyor fakat insanlar akillanmiyor. Inadina hala bu tur kuruluslardan alisveris yapiyorlar. Sorununu cozeceklerini pek sanmiyorum. Vakit kaybetmeden tuketici hakem heyetine basvurmalisiniz.
Adem abi ilgileneceğini söyledi. Bakalım, bekliyorum :)
 

Dosya Ekleri

  • ademhelvacıilgilenecek.png
    ademhelvacıilgilenecek.png
    17,9 KB · Görüntüleme: 442
Hocam ben 4 kere sipariş verdim 3 tanesi 48 saat içinde geldi. Persembe günü kulaklık siparişi verdim cuma günü kargoya verildi. Bugün yarım gün çalıştıkları için gelmesini zaten beklemiyordum, pazar günü çalışmıyorlarmış. Pazartesi günü gelecek gözüküyor hadi hayırlısı. Ama ben UPS Kargo'dan çok memnun kaldım.
UPS kargo saglam getiriyor en onemlisi o bence. Ama 1-2 gun gec gelior digerlerine gore. Gec olsun guc olmasin.
Adem abi ilgileneceğini söyledi. Bakalım, bekliyorum :)
O da covif falan olmasin giderken veya Allah korusun kaza gecirmesin? O kim?
 
UPS Kargo saglam getiriyor en onemlisi o bence. Ama 1-2 gun gec gelior digerlerine gore. Gec olsun guc olmasin.

Aynen öyle hocam bu arkadaşınki gibi 2 günde böyle paramparça geleceğine 5 günde sapasağlam gelsin. Ama UPS bana göre yavaş değil 3 kere kargoya verildikten sonraki gün teslim yaptılar bana.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı