Gaming.Gen.TR kullanılmış/defolu ürün mü gönderiyor?

O kargoya bağlı. Defolu ürün göndermiyorlar. Mesela benim bilgisayarım sapa sağlam gelmişti. Size tavsiyem bir şey aldığınızda ve sizin oradaki kargo şubesine gelince dağıtıma çıkmadan gidin alın. İnsanlar genellikle dağıtımda sorun yaşamış.

İade edilen ürünler nereye gidiyor sanıyorsunuz :)

N11 Bana kullanılmış ikinci el anakart göndermişti aynası bile yoktu. Şimdi anakart arızalandı garanti serviside geçiştirir kalır öyle. Artık şaşırmıyorum herkes herşeyi yapabilir.

Bende çok görür oldum. Benim asıl düşüncem son zamanlarda böyle çok firma çıktı bir anda. Siteler böyle item satış gibi G2A gibi siteleri andırıyor çok basit. Bilmiyorum çekiniyorum bende.

Bir de aklıma gelen şu var servis görmüş ama temizlenmiş ürünler olabilir mi acaba? Misal servis değişim veriyor peki geri alınan ürün ne oluyor? Herhalde çöpe atılmıyor tamir görüp geri kapatılıp veriliyor diye düşünüyorum belki bu nedenle biraz daha iskontolu olabilir mi? Akılda sorular.

Televizyonlarda yaşanan üçkağıtları biliyorum daha önce çalıştım beyaz eşya firmasında. Alttan fön makinesi ile kutu açıp ürünü teşhirden söküp temizleyip alttan kapatarak teşhir ürün satmalar falan eve gidince servis kapının önünde güya acelesi var gibi yapıp orada ürünü çıkarıp eğer ekran üstü bir parmak izi lekesi varsa ya da farklı eliyle bilerek dokunup ""elim değmiş"" falan... Böyle şeyleri görünce insan çekiniyor.

Hazır sistem siparişi verdiğimde çok ciddi şüphe duymuştum, ama hazır sistem gerçekten daha uygundu ve bir yerden sipariş vermek zorundaydım ve en uygun seçenek gaming.gen.tr di. inanılmaz şekilde donanımların kutularını açıp sistemi topluyorlar ve test ediyorlar! ekran kartı ayrı geldi buna rağmen koruma bandını açmışlar yani bir şekilde test etmişler. valla ben anlamıyorum Asus gibi firmalar hatta nvdia, amd bu işi bilmiyor gaming.gen.tr biliyor? yani sıfır donanımların arızalı çıkma ihtimalini düşünüyorlar? seri numaralarını vs sorguladığımda ekran kartının garantisi 1.5 ay önce başlamış görünüyordu (asus) yani kullanılmış vs olma ihtimali de düşük en kötü iade ürün olabilir. ama anakart garanti başlangıcı tam 1 yıl önce görünüyordu yani bir sıkıntı var yada stokta bekledi vs.

Bende çok görür oldum. Benim asıl düşüncem son zamanlarda böyle çok firma çıktı bir anda. Siteler böyle item satış gibi G2A gibi siteleri andırıyor çok basit. Bilmiyorum çekiniyorum bende.

Bir de aklıma gelen şu var servis görmüş ama temizlenmiş ürünler olabilir mi acaba? Misal servis değişim veriyor peki geri alınan ürün ne oluyor? Herhalde çöpe atılmıyor tamir görüp geri kapatılıp veriliyor diye düşünüyorum belki bu nedenle biraz daha iskontolu olabilir mi? Akılda sorular.

Televizyonlarda yaşanan üçkağıtları biliyorum daha önce çalıştım beyaz eşya firmasında. Alttan fön makinesi ile kutu açıp ürünü teşhirden söküp temizleyip alttan kapatarak teşhir ürün satmalar falan eve gidince servis kapının önünde güya acelesi var gibi yapıp orada ürünü çıkarıp eğer ekran üstü bir parmak izi lekesi varsa ya da farklı eliyle bilerek dokunup ""elim değmiş"" falan... Böyle şeyleri görünce insan çekiniyor.
Gaming.gen'in fiziksel mağazası var. 2 kere gittim gayet güzeldi. Defolu ürün yollamaz. Diger firmalar hakkında bilgim yok.

Ben s2721 Dell monitör aldım Hepsiburadadan. Satıcı tabiki gaming gen idi. Bana gelen ürün kuvvetle muhtemel iade ürün. Günahını almayım ama öyle duruyor gibiydi kesin olmamakla birlikte. Kutuda deformeler vardı. Sonra açtım monitörü biraz IPS glowu fazla idi. Servisle görüştüm monitör değişimi onaylandı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı