Gaming Gen TR nasıldır?

Merhaba sevgili sosyaller, bugün Gaming.Gen.TR'den bilgisayar aldım, nasıl site acaba? İnsan iyi bir bütçe verince icinde şüphe oluyor.

Fena bir site değil bilindik kusurunu görmediğimiz bir site. Muhakkak sıkıntı yaşayan olmuştur ama genelde iyi bir sitedir.

Merhaba sevgili sosyaller, bugün Gaming.Gen.TR'den bilgisayar aldım, nasıl site acaba? İnsan iyi bir bütçe verince icinde şüphe oluyor.

Birçok alışverişim oldu ekran kartında kablo arızası vardı 1-2 gün içinde çözdüler arkadaşıma sistem aldık 1 sene olmuştur sorunsuz gelmişti kullanıyor hala.

İade konusunda forumlarda konu açıldığına denk gelmiştim onun harici fena bir site değil, bazı ürünlerinin fiyatları piyasanın altında o yanı güzel.

2 hazır sistem satın aldım. Birinde kapanma problemi vardı. İşlemci alev atıyordu. Sıvı soğutmalıydı. Kavga gürültü kasayı ücretsiz şekilde bir üste upgrade edip sorun çözülmüştü. Kısacası sorunumu çözdükleri için biraz uğraştırsalar da iyi firma diyebilirim.

İş için kendilerinden kaç tane hazır sistem aldım hatırlamıyorum şu ana kadar hiç üzmedi, inşallah üzmez.

Tamamdır teşekkürler cevaplar için, teknolojide herkesi memnun etmek zor bütün şirketlerde ister istemez sorunlar çıkabiliyor teknoloji şans işi. Yine de insan emekle biriktirdiği parayla satın alınca yine de emin olamıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı