Tamamdır teşekkürler cevaplar için, teknolojide herkesi memnun etmek zor bütün şirketlerde ister istemez sorunlar çıkabiliyor teknoloji şans işi. Yine de insan emekle biriktirdiği parayla satın alınca yine de emin olamıyor.
Hocam bilgisayar nasıl?
Tamamdır teşekkürler cevaplar için, teknolojide herkesi memnun etmek zor bütün şirketlerde ister istemez sorunlar çıkabiliyor teknoloji şans işi. Yine de insan emekle biriktirdiği parayla satın alınca yine de emin olamıyor.
Çok fazla satın alım yaptım kendilerinden hatta belki de en çok tercih eden kişiyim. Ve bu kadar fazla ürün alımında şuana kadar hiç sorun yaşamadım. Hem internet sitelerinden, hem kampanyaları ile, hem de fiziksel mağazalarından. İlla ki vardır sorun yaşayan da ama çoğunlukla yok gibi.Merhaba sevgili sosyaller, bugün Gaming.Gen.TR'den bilgisayar aldım, nasıl site acaba? İnsan iyi bir bütçe verince icinde şüphe oluyor.
Merhaba sevgili Sosyaller, bugün Gaming.Gen.TR'den bilgisayar aldım, nasıl site acaba? İnsan iyi bir bütçe verince icinde şüphe oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.