gaming.gen.tr para iadesinin verilmemesi

Yukarıda da sana yasal haklarını izah etmiştim. Durum hala belirttiğim gibi. Ürün hasarlıysa veya problemi varsa (Ayıplı ise) kabul etmeyin asla. Bu sizin en doğan hakkınız. Geri adım atmayınız.​

Öncelikle size ve diğer arkadaşlara bilgilerinizi benimle paylaşıp zaman ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum. Tüketici hakem heyetine başvurmuştum ve savunmaları istenmiş bugün ise para iadesi yapıldı ve artık bir sonuca varıldı. @LuciFeriaNx

yukarıda da sana yasal haklarını izah etmiştim. Durum hala belirttiğim gibi. Ürün hasarlıysa veya problemi varsa (ayıplı ise) kabul etmeyin asla. Bu sizin en doğan hakkınız. Geri adım atmayınız.​

Hayırlı olsun. Sizin adınıza sevindim. Haklarınızı bilip kullandığınız takdirde hiçbir firma size zorla böyle bir şeyi dayatamaz. Siz bir şekilde çözdünüz sorununuzu ancak bu tarz firmalar sizin gibi kaç kişinin hakkına giriyor Allah bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…