Gaming Gen TR rezilliği

Vay be. Gerçekten durum böyle ise tebrik ederim her satıcı yapmaz bunu. Hayırlı olsun o zaman efenim, gelince bilgilendiriniz lütfen merak ettim konunun sonucunu :D
Ben de hala çok şaşkınım her şey dedikleri gibiyse gerçekten helal olsun çok şaşırtıcı bir durum olur. Bilgilendireceğim.

Bilgisayarım geldi, kurdum. Dedikleri gibi 6700 XT yollamışlar ve içindeki kasa dahil her şey sıfır. Şu an da hiçbir sıkıntı da çıkmadı tertemiz muazzam her şey. 1 ay uğraşmama değdi mi? Galiba evet.

Düzenleme: Sistem yine dondu bir anda ve kendisi resetledi. Olay görüntüleyicisine baktım. Kernel Power hatası vermiş. Ayrıca bu hatayı dün bilgisayar ellerinden çıkmadan da 4 kez vermiş. Sorunum PSU'dan kaynaklı olabilir mi?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Bilgisayarım geldi, kurdum. Dedikleri gibi 6700 XT yollamışlar ve içindeki kasa dahil her şey sıfır. Şu an da hiçbir sıkıntı da çıkmadı tertemiz muazzam her şey. 1 ay uğraşmama değdi mi? Galiba evet.

Düzenleme: Sistem yine dondu bir anda ve kendisi resetledi. Olay görüntüleyicisine baktım. Kernel Power hatası vermiş. Ayrıca bu hatayı dün bilgisayar ellerinden çıkmadan da 4 kez vermiş. Sorunum PSU'dan kaynaklı olabilir mi?

Eki Görüntüle 1998948

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam hayırlı olsun öncelikle çok güzel bir şey olmuş. Bu videodakiler işinize yarar mı emin değilim ama PSU kaynaklı olmalı problem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam hayırlı olsun öncelikle çok güzel bir şey olmuş. Bu videodakiler işinize yarar mı emin değilim ama PSU kaynaklı olmalı problem.

Evet çok güzel bir şey oldu. Ben de sevinmiştim. Hem her şey sıfır hem de yeni üst model ekran kartı diye vs. Ama ne yazık ki kullanamıyorum. Videodakiler de işime yaramadı maalesef. Her şey değiştirilmiş denildi belki de değişmedi bilmiyorum ama PSU değişmeli galiba. PSU değişince de sorunum düzelecek mi bilmiyorum. Gına geldi artık. Kullanamıyorum şu güzelim bilgisayarı. Mail attım yarın dönüş yapacaklar.

Evet çok güzel bir şey oldu. Ben de sevinmiştim. Hem her şey sıfır hem de yeni üst model ekran kartı diye vs. ama ne yazık ki kullanamıyorum. Videodakiler de işime yaramadı maalesef. Her şey değiştirilmiş denildi belki de değişmedi bilmiyorum ama PSU değişmeli galiba. PSU değişince de sorunum düzelecek mi bilmiyorum. Gına geldi artık. Kullanamıyorum şu güzelim bilgisayarı. Mail attım yarın dönüş yapacaklar.

Çok alakasız bir zamanda yazıyorum fakat geri dönüş yapıldımı buna yoksa sen kendinmi PSU aldın hocam. Yakın zamanda taksit ile sistem almayı düşünüyorum o yüzden sormak istedim. Bir de eğer bir sorun oluşursa nasıl ulaştınız adım adım hatırlıyosanız anlatır mısınız?

Çok alakasız bir zamanda yazıyorum fakat geri dönüş yapıldımı buna yoksa sen kendinmi PSU aldın hocam. Yakın zamanda taksit ile sistem almayı düşünüyorum o yüzden sormak istedim. Bir de eğer bir sorun oluşursa nasıl ulaştınız adım adım hatırlıyosanız anlatır mısınız?
Her gün mail üzerinden konuşarak iletişime geçtim. Önce işlemcim değişmişti sorun düzelmedi. Sonra ellerinde ekran kartımdan yok diye mislini verdiler bir üst modeli sanırsam. O esnada geri yolladıklarında da kasam vs. kırık gelmişti sorun düzelmemişti. Yine yazdım. Her seferinde sorunun aslında RAM'lerde olduğunu söylemiştim ama inatla anlamadılar. En son yine düzelmeyince inatla RAM'leri değiştirin dedim ve en son bana tamamen sıfır kasa verdiler RAM'lerde yeniydi. Bana PSU da yollandı ama ek olarak. Yani uzun bir süre uğraştım ama en sonunda elimde tamamen sıfır bir kasa ve aldığımın üstü bir ekran kartı oldu. Bu arada bu tamamen benim şanssızlığım RAM'ler sorunluydu sadece onun dışında da bir sorun yaşamadım. Sadece 1 1.5 ay kadar bir sürem gitti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı