Çözüldü Gaming.gen.tr tarafından dolandırıldım!

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bunun kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Firmanın hazır sistemlerinde bilinçli olarak fabrikasyon hatalı, arızalı veya tamir görmüş cihazları kullandığını( özellikle ekran kartlarında) akabinde fatura tutarını düşük göstererek haksız kazanç yoluna gittiğini düşünüyorum. Benim gibi birçok insanın gaming.gen.tr nin hazır sistemlerinde kullanılan ekran kartlarından yana sorun yaşadığını şikayet sitelerinde okudum.

Diğer forumlarda da paylaşımlara başladım. Ne yazık ki ülkemizde böyle firmalar bizim gibi insanları mağdur ederek koca şirket ünvanını alıyor. THH ve diğer süreçleri paylaşacağım başka insanlarında mağdur edilmesini istemem.

Sitelerinde aynı ürünün OC olmayan versiyonun stoğu mevcut, yani aynı kart sadece overclock yapılmamış olanı. Onu talep ettiğimde o şekilde işlem yapamayacaklarını söylediler. Art niyetli olduklarını düşünmüyorum kesinlikle art niyetliler!

Firma konu ile ilgili forumlarda konuyu gördüğünü, iade için ekran kartı vereceklerini iletti. Keşke en başında söyleselerdi bana .

Dosya Ekleri

• 39429C1B-80E7-413C-A82E-9CDAD94B8F9B.png
    209 KB · Görüntüleme: 171
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…