Çünkü daha kargoya vermediler, belki sistem parçalarının tedariğini yapıyorlardır..Az önce Yurtiçi Kargo'yu aradım ve adıma, telefon numarama kayıtlı herhangi bir kargo görünmediğini belirttiler.
Böyle ayın, içindeki psu kaliteli değil fakat watt olarak yeterli. En kısa sürede 500-550w güzel bir psu alır eskisini de 400-500tl'ye satarsınız.@Erenberkk hocam itopya linkindeki sistemi almayı düşünüyorum da psu yeterli mi yoksa bi tık üst psu almak mantıklı mı?
Thermaltake t25 modeli iş yapar demi güzel midir kaliteli midir veya bu şekilde kasayı alacam yeni psu alana kadar idare edecemBöyle ayın, içindeki psu kaliteli değil fakat watt olarak yeterli. En kısa sürede 500-550w güzel bir psu alır eskisini de 400-500tl'ye satarsınız.
Hocam malesef PSU'lar ile ilgili çok bilgim yok o yüzden yanlış bilgi verip sizi de yanıltmak istemiyorum.Thermaltake t25 modeli iş yapar demi güzel midir kaliteli midir veya bu şekilde kasayı alacam yeni psu alana kadar idare edecem
Çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için hayırlı iftarlar hayırlı ramazanlarHocam malesef PSU'lar ile ilgili çok bilgim yok o yüzden yanlış bilgi verip sizi de yanıltmak istemiyorum.
Çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için hayırlı iftarlar hayırlı ramazanlar.
Şöyle yapmak nasıl kasayı direk alsam içindeki psuyu değiştirmek bunun içindeki psuyu satıpSadece kasa nezdinde şunu söyleyebilirim. T25 tempered glass gibi duruyor hava alması için kenarda delikler var diğeri ise Full mesh yani daha iyi hava alır. İçlerindeki PSU'ları bilmiyorum korumaları vs nasıl fakat şunu ekleyeyim. Normalinde 600W bir PSU olduğu için ikisi de aynı Watt'ı çekerken 600W olan PSU 550W olan PSU'ya göre daha az yorulacak çünkü tam kapasitesine daha uzak olacak. Yani bence aradaki 1300TL'yi vermeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.