Gaming genden almış olduğum M.2 SSD düzgün bir şekilde montajlamama rağmen sürekli mavi ekran yedim. Yetkilileri aradığımda düzgün bir şey söylemediler. Nasıl iade edebilirim?
Gaming genden almış olduğum M.2 SSD düzgün bir şekilde montajlamama rağmen sürekli mavi ekran yedim. Yetkilileri aradığımda düzgün bir şey söylemediler. Nasıl iade edebilirim?
Hocam 14 gün içinde direk iade yapabiliyosun ancak 6 ay içinde bi sorun çıkarsa parçada veya aldığın şeyde satıcı bunu bile isteye sattığını kabul edilerek değişim veya iade hakkın doğar ancak gel gör ki bunu hiçbir firma uygulamıyor. Eğer tüketici hakem heyetine gidersen paranın en yüksek ticari avans faizinden istediğini belirt enflasyon karşısında erimez enazından.Gaming genden almış olduğum M.2 SSD düzgün bir şekilde montajlamama rağmen sürekli mavi ekran yedim. Yetkilileri aradığımda düzgün bir şey söylemediler. Nasıl iade edebilirim?
Bende gençer gaming'den aldım pc aldıydım ssd ve ekran kartı sorunlu çıktı ssd direk değişim olacak (yalan söylenmediyse) bu akşam kargoya verceklerini dediler aynı sorun vardı bende de. Ancak ekran kartını servise göndermeyip yalan söylüyolar sürekli.Gaming genden almış olduğum M.2 SSD düzgün bir şekilde montajlamama rağmen sürekli mavi ekran yedim. Yetkilileri aradığımda düzgün bir şey söylemediler. Nasıl iade edebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.