gaming.gen.tr'den alınan R5 5600 - RX 7700 XT sistem sürekli reset atıyor

CuggaCugga

Decapat
Daha fazla  
Gaming.gen.tr adlı siteden 8 Mayıs tarihinde almış olduğum Blade-DuAL7700XT / AMD Ryzen 5 5600 tray / ASUS Dual Radeon RX 7700 XT OC 12 GB / 16 GB RAM / 512 GB M.2 SSD sistem tavsiyesi adlı ürün arızalı gelmiştir. Arızanın sebebi PC sürekli reset atmasıdır. Bu sorun için teknik desteği aradım, bana hazır sistemlerde iade olmadığını söylediler, sorunun anakartta veya PSU'da olabileceğini ve değişim yapabileceklerini söylediler ben de PC'yi teknik desteğe gönderdim. Bana sorunun SSD de olduğu söylendi ve SSD değişimi yapıldı fakat kendilerine sorunun SSD'de olmadığını, kendimin farklı bir SSD ile denediğimi belirttim buna rağmen tüm kontroller yapıldığı söylenilip cihazda herhangi bir sorun olmadığını bana ilettiler. 22 Mayıs 2025 tarihinde PC geldi kurdum ve 5dk sonra tekrar reset attı, teknik desteği aradım sorunun prizlerde olabileceğini söylediler. Bende prizlerin değişimini sağlayıp yeni bir akım korumalı priz ve kablo aldım. Sorunu tekrar yaşıyorum ve ekteki videoda da görünüyor. Tekrar aradığımda da PC'de sorun olmadığı belirtilip tüm kontrollerin yapıldığı söyleniyor. Yaklaşık 20 gündür mağdurum. Bunu düzeltmem için ne yapmam lazım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı