Gaming.Gen.TR'den alınan ürünlerde sorun çıkar mı?

İnşallah bir sorun çıkmaz hocam, dediğiniz gibidir. İlk defa kendi paramı biriktirip PC aldım, bir de kutuyu açınca kasayı paramparça görürsem deliririm.

Tamam da urunun kutusunda bir sıkıntı yok diyelim fakat içini açınca bir sıkıntı oldu diyelim o zaman neden tutanak tutmadınız diyebilirler.

İnşallah bir sorun çıkmaz hocam, dediğiniz gibidir. İlk defa kendi paramı biriktirip PC aldım, bir de kutuyu açınca kasayı paramparça görürsem deliririm.

Siz ne aldınız?

Tamam da urunun kutusunda bir sıkıntı yok diyelim fakat içini açınca bir sıkıntı oldu diyelim o zaman neden tutanak tutmadınız diyebilirler.

Siz ne aldınız?
DA GT2 Dünkü Donanım arşivinin sistemini.

Siz ne aldınız?
Ben de o soruyu merak ediyorum. Kutu sağlam ama içi kırık çıkarsa iade almıyorlar galiba çünkü okuduğum bazı yorumlarda müşterileri çok uğraştırmışlar.

Endişenizi anlıyorum ama rahat olup biraz da olumlu düşünmek lazım. Olmamış bir şeyi dert etmenin manası yok.

Aslında bir bakıma burada işletme de haklı sonuçta her müşteri iyi niyetli olmayabilir belki tutanak tutmadan aldı sonra da kimbilir sisteme neler yaptı belki bilerek kırdı ve bozdu sonra da bana kırık bozuk geldi diyebilir böyle bir durumda da işletmenin zararına olur bu yönden onlar da haklı o yüzden dikkatli olmak gerek.

Güvenilir mağazadır sorun olmaz. Hangi versiyonunu aldınız?

Hayırlı olsun hocam, bir sorun yaşamazsınız. Yaşarsanız şikayet hakkınız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…