Gaming Gen TR'den bilgisayar alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
30000

Şu konuya bakın ve buradakileri pek takmayın derim zira onlar anca şirket kötülemeyi bilirler bende bu gece hazır sistem alacağım Gaming genden.

Sen yaşamamışsın arkadaş yaşar ise ne olacak :D. Dikkate alacağız tabii ki de alınmaz sistem buradan. İftira atmayın boşuna millete markayı savunmanızın amacı yok doğruları konuşuyoruz.

Son düzenleme:
Sen yaşamamışsın arkadaş yaşar ise ne olacak :D. Dikkate alacağız tabii ki de alınmaz sistem buradan. İftira atmayın boşuna millete markayı savunmanızın amacı yok doğruları konuşuyoruz.

Yaşayanların sayısı 100 kişide 1'dır sen demek ki adamakıllı birine denk gelmemişsin git bak forumlara çok övdüğün o vatan ile dolu.

Yüz milyonluk şirket günde binlerce satış yapıyor ve senin parana mi kaldı güldürme beni İtopya Gaming gen Sinerji tarzı yerler de her yerde sorun yaşayabilirsiniz sadece Gaming gene özgü değil ben şirket savunmam ama Gaming gen dediğin şirket beta plusdur ve yıllardır Türkiye de kendini kanıtlamıştır. Yanlış montaj yüzünden defalarca eleman çıkarmislardir.

Yaşayanların sayısı 100 kişide 1'dır sen demek ki adamakıllı birine denk gelmemişsin git bak forumlara çok övdüğün o vatan ile dolu.

Yüz milyonluk şirket günde binlerce satış yapıyor ve senin parana mi kaldı güldürme beni İtopya Gaming gen Sinerji tarzı yerler de her yerde sorun yaşayabilirsiniz sadece Gaming gene özgü değil ben şirket savunmam ama Gaming gen dediğin şirket beta plusdur ve yıllardır Türkiye de kendini kanıtlamıştır. Yanlış montaj yüzünden defalarca eleman çıkarmislardir.

İtopya Sinerji İncehesap o siteden daha popüler 100 kişiden 1 olduğuna emin misin dostum var mı kanıtın müşterilerinin listesi? Daha popüler bir site olmamasına rağmen 1.300 şikayeti var markayı boşuna savunma bu insanlar yalan söylemiyor iftira atma boşuna markanın fanboyluğunu yapma. Nereye kanıtladı sana tek tek mi kanıtladılar bunu :D? Çocuğun parasına kalmadılarsa neden iade yapmayıp yalan söylediler :D. 100 milyonluk şirket mi gaming.gen.tr? 2 tane teknik servis personeli olan Gaming Gen TR mi 100 milyonluk :D. Seni iyi kandırmışlar. Vatanıda övmedim ben kafanda kurma.

İtopya Sinerji İncehesap o siteden daha popüler 100 kişiden 1 olduğuna emin misin dostum var mı kanıtın müşterilerinin listesi? Daha popüler bir site olmamasına rağmen 1.300 şikayeti var markayı boşuna savunma bu insanlar yalan söylemiyor iftira atma boşuna markanın fanboyluğunu yapma. Nereye kanıtladı sana tek tek mi kanıtladılar bunu :D? Çocuğun parasına kalmadılarsa neden iade yapmayıp yalan söylediler :D. 100 milyonluk şirket mi gaming.gen.tr? 2 tane teknik servis personeli olan Gaming Gen TR mi 100 milyonluk :D. Seni iyi kandırmışlar. Vatanıda övmedim ben kafanda kurma.
Bende ürün iadesi yaptım inşallah paramı verirler ayın 4ünde ellerine ulaştı bekliyoruz bakalım :)

Yalnız örnek veriyorum 100 kişide iadede sorun çıkıyorsa siteden alan herkes iade ettiğinde sorun olacak anlamına gelmiyor. Vatan da iade sorunu yaşayanlar olduğu gibi Sinerji, GameGaraj veya İtopya'dan alanlardada iade sorunu çıkabiliyor. Gaming gen neredeyse 15 yıldır bu işin içinde. Öyle uzaktan alma leş yer demek kolay olabilir ama bu gerçeği yansıtmıyor ve bunun markayı bilerek karalamaktan farkı yok. Ben mesela ya gaming.gen alacağım ya da GameGaraj'dan alacağım sonraki sistemi ama hangisinden alırsam alayım sorun çıkma ihtimali var. Ben önceki 2 sistemimi GameGaraj'dan aldım ve memnundum ama iadede sorun yaşayan insanlarda var. Bu sadece bu markalar için değil bu tüm dünyada var olan bir ilginç durum. Gayet de güvenilir bir site rahatlıkla alabilirsiniz ancak düşük şansla sorun çıkma ihtimalini de unutmayın bu tüm markalar için geçerli.

Güvenilirdir. Alınır. Ama sizin sisteminizi değil.

Hmm olabilir. Mail konularinda sıkıntı yaşamamıştım firma ile, ama böyle bir sorun deniyorsa görmek lazım. Yaşadığınız durum çözülürse haber ederseniz sevinirim.

Hmm olabilir. Mail konularinda sıkıntı yaşamamıştım firma ile, ama böyle bir sorun deniyorsa görmek lazım. Yaşadığınız durum çözülürse haber ederseniz sevinirim.

Maile direkt cevap veriyorlar. Hatta birkaç kez aradılar şikayetiniz ne diye bende söyledim. İade var değişim yok dediler bende tamam iade yapalım dedim. Teslim birimi iade birimi falan filan dediler araya hafta sonu girdi işte.
Kötü düşünmek istemiyorum ama hemen olması lazım iadenin bence. Hepsiburada veya Amazon hemen para iadesi yapıyor.
Belki bunların sistemi farklıdır bilemedim. Yarın belli olacak. Haber ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı