Gaming.Gen.TR'den İyzico kampanyası ile mouse ya da klavye önerisi

Agony1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
7800XT+13400F
İyi sosyaller. Mouse ve klavyeye ihtiyacım var, şu an sadece birini alacağım. İyzico kampanyasını görünce herkes gibi bende Gaming.Gen.TR'de kullanmak mantıklı olur diye düşündüm. İkisi de kablosuz olacak ve rekabetçi oyunlar için kullanacağım fakat profesyonel değilim dolayısıyla Hz olayı filan cok önemli değil. Malzeme kalitesi, şarj süreleri daha önemli. Klavyede %60 istemiyorum olacaksada onun bir büyüğü olsun harici boyut fark etmez. Mouse içinse el 18cm palm grip tutuyorum, aklımdaki mouse ise MCHOSE L7 Pro. Bir sorum daha var 2400TL'lik mouse ya da klavye bana kaça gelir? Bütçe ise kampanyaları kullanmadan 2500TL civarı. Önceliğim klavye.

Hocam önerisi olan yok mudur ya 😂 %10 bitti ise başka sitedende önerebilirsiniz. @XPlasma hocam zamaninda alamamistim Scyrox'u. Şimdi ne alayım?

Hocam önerisi olan yok mudur ya 😂 %10 bitti ise başka sitedende önerebilirsiniz. @XPlasma hocam zamaninda alamamistim Scyrox'u. Şimdi ne alayım?
Ben anlamadım yazdığını.
Şimdi 2500 TL her biri için mi yoksa sadece 1 adet mi önerek klavye veya mouse.

Evet hocam aceleyle yazınca karışık oldu. Sadece birini alacağım öncelikli olarak klavye ama Gaming gende güzel klavye göremedim çok, o yüzden mouse önerisinede açığım.

Evet hocam aceleyle yazınca karışık oldu. Sadece birini alacağım öncelikli olarak klavye ama Gaming gende güzel klavye göremedim çok o yüzden mouse önerisinede açığım.
Gaming'de senin istediğin gibi yok galiba, sadece mouse var eski fare ismi nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı