Gaming Gen TR'den ROG Strix XG27ACS alınır mı?

Gaming Gen taksitlerde çok fark koyuyor ben Hepsiburada'dan almayı düşünüyorum yarın. Beta Plus satıyor zaten Gaming Gen sitesinin de sahibi onlar.

Bir de sen ölü pikselli olsa da monitörü gördün sonuçta 1k farka değer mi acaba?

Vallahi hocam monitör kötü değildi ben VA panel kullanıyordum renkler bana çok canlı geldi çok göz yordu biraz ayar yaptım ama o gün iade ettiğim için fazla kurcalamadım.

Dell'i gidip bir mağazada test et bir mağazada bul git internetten sipariş ver ben öyle edeceğim vatan da vardı galiba

G2724D'nin siparişini verdim bakalım, tek temennim ölü piksel çıkmaması. Çok az daha iyi renk ve tepki süresi sunsa da 1k daha pahalı fiyatı olması ve mat kaplamadan dolayı karanlıkta kötü gözükmesi (bu tarz bayağı bir şikayet okudum) gibi sorunları nedeniyle XG27ACS'yi tercih etmedim.

Umarım pişman olmam. Pişman olacağımı düşünmüyorum çünkü son 1 yıldır falan her yerde öneriliyor ve yabancılarda da birçok kaynakta fiyatına göre en iyi monitör deniliyordu.

Son düzenleme:

Hangi siteden aldın, bana da geri dönüş yaparsan bende almayı düşünüyorum o monitörden.

Son düzenleme:
Merhaba monitörden memnun musunuz
Memnun gibiyim. Kusursuz diyemem ama fiyatına göre yeterli geldi. Tabii XG27ACS gibi rakiplerini deneme fırsatım olmadı. Gerçekçi siyahlar ve kaliteli HDR performansı bekliyorsanız sizi tatmin etmez. Ancak fiyatını göz önünde bulundurursak ve tepki süresi, renk doğruluğu, ergonomik özellikler gibi konularda iyi bir monitör arıyorsanız bu monitör kesinlikle üzmez. Ne yazık ki benim şansıma bir tane ölü ledi olan piksel denk geldi. Bir pikselin kırmızı ledi yanmıyor. Onun için de iade falan uğraşmak istemedim kırmızı rengi dışında fark edilmiyor zaten saatler sonra fark etmiştim detaylı bir ölü piksel testinde. Son olarak bu monitörle ilgili en büyük şikayetim kapanmayan mavi ışık filtresi. Bunun yüzünden renkler çok sıcak görünüyor. Bir çok ön ayar denedim ve sadece "cool" ön ayarında renkler istediğim soğukluktaydı. Bu ön ayarda bile beyazlarda ve grilerde hafif bir sarımsılık var. Bazı renklerin doğruluğunu da etkiliyor. Ölü ledden çok bu kapanmayan mavi ışık filtresi yüzünden iade etmeyi düşündüm ama zamanla alışırım diye umuyorum. Onun dışında kurulumu basit, her türlü hareket ettirerek ergonomik bir kullanım sağlıyor. Bir de çok saçma ama monitörün açma tuşunu bulmam 15 dakika aldı...

Bilgilendirmeler için teşekkür ederim

Hocam nerden gördüyseniz doğru görmüşsünüz. Görüntü kalitesi olarak tatmin ediyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kendim çektiğim video. Monitör uyku modundayken, arkasından kapatınca, çalışmıyorken prize takılıyken ciddi ses geliyor. Kulaklık takılıyken duyulmuyor fakat diğer zamanlarda duyuluyor. İtopyadan almıştım 1 hafta oldu galiba iade edeceğim. Iade kabul olursa MSI G274QPF E2 almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…