Memnun gibiyim. Kusursuz diyemem ama fiyatına göre yeterli geldi. Tabii XG27ACS gibi rakiplerini deneme fırsatım olmadı. Gerçekçi siyahlar ve kaliteli HDR performansı bekliyorsanız sizi tatmin etmez. Ancak fiyatını göz önünde bulundurursak ve tepki süresi, renk doğruluğu, ergonomik özellikler gibi konularda iyi bir monitör arıyorsanız bu monitör kesinlikle üzmez. Ne yazık ki benim şansıma bir tane ölü ledi olan piksel denk geldi. Bir pikselin kırmızı ledi yanmıyor. Onun için de iade falan uğraşmak istemedim kırmızı rengi dışında fark edilmiyor zaten saatler sonra fark etmiştim detaylı bir ölü piksel testinde. Son olarak bu monitörle ilgili en büyük şikayetim kapanmayan mavi ışık filtresi. Bunun yüzünden renkler çok sıcak görünüyor. Bir çok ön ayar denedim ve sadece "cool" ön ayarında renkler istediğim soğukluktaydı. Bu ön ayarda bile beyazlarda ve grilerde hafif bir sarımsılık var. Bazı renklerin doğruluğunu da etkiliyor. Ölü ledden çok bu kapanmayan mavi ışık filtresi yüzünden iade etmeyi düşündüm ama zamanla alışırım diye umuyorum. Onun dışında kurulumu basit, her türlü hareket ettirerek ergonomik bir kullanım sağlıyor. Bir de çok saçma ama monitörün açma tuşunu bulmam 15 dakika aldı...