Gaming.gen.tr'den RTX 4070 Super alınır mı?

Bütçe
31.000
Arkadaş FSR ve DLSS farkını sordu ona attım

Ve şöyle bir olay var NVIDIA yeni bir oyun çıkmadan o oyuna göre sürücüsüne Update getiriyor yani mesela GTA6 çıktığı gün NVIDIA sürüm yayınlayacak GTA6 için optimize edilmiş bir sürüm

5070 DLSS4 ile 9070 XT gücüne erişebilir mi hocam.

9070 XT 5070 Ti ve hatta bazen 4080 Super ile yarışan bir kart. FSR 4 zaten RTX 3000 ve 4000 serisinde gelen DLSS karışımı bir şey yani bayağı gelişmiş bu şekil ilerlerlerse gayet iyi konuma gelecekler. Şu an testerlar 9000 serisi ile AMD'nın artık NVIDIA ile daha kızışan bir rekabeti olacak 5000 serisi fiyatları ve ROP sorunları yüzünden.

Hocam neden bu kadar fiyat farkı var pekala birisi 31k diğeri 50k.

DLSS ve FSR arasında açık ara farklar var sizde biliyorsunuzdur hocam.

AMD bilerek bu fiyat politikasından ilerliyor yoksa NVIDIA ile nasıl kapışacak? 9000 serisi ile gelen FSR 4 gerçekten çok büyük bir zıplama FSR 3.1 ile FSR 4 farkını görseniz yuh dersiniz. Bir anda NVIDIA DLSS seviyesine yaklaştılar tabii DLSS daha iyi o ayrı ama gelişim hızı çok ani arttı.

Yine bir AMD NVIDIA kavgası bu fiyata 5070 alın geçin attığınız kartlar 5070'in rakipleri.

9070 XT 5070 rakibi falan değil nereden aldınız bu bilgiyi?

Hayır düz 5070 ile rakip Ti tokatlar geçer DLSS 4 ile zaten ohooo.

Bana 5070 Ti'ın 9070 XT'yi "tokatladığını" kanıtlar mısınız? Umarım bana tokatlama seviyesi değil de az FPS farkı atarsanız kendiniz yalan atmış olursunuz zira tokatlamak gibi büyük bir FPS farkından bahsediyorsunuz.

5070 DLSS 4 ile 9070 XT'yi geçe rmi cahilliğimi maruz görün ilk defa PC toplayacağım ve yüksek rakamlar o yüzden en iyisini seçmeye çalışıyorum.

5070 9070 XT rakibi değil. 9070 XT kesinlikle önde. Siz eğer 5070 ile DLSS 4 açacaksanız 9070 XT ile de FSR 4 açarsınız ve yine 9070 XT önde olur.

Attığınız video aşırı basit. Buyurun biraz daha düzgün bir yerden görmek isterseniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Arthur mogan özet olarak burada NVIDIA ezer AMD çöp ya da tam tersini diyen kişileri kaale almamanız. Türkiye'de yaşadığımızı varsayarsak 9070 XT 28-30 bin TL arasında var. 5070 Ti 44-46 bin TL arada X3D işlemci alabilecek kadar devasa fark var. Değip değmeyeceği size kalmış ama bariz gözüken farklar var. 5070 Ti kötü diyorum diye anlaşılmasın kart gayet güzel fiyat berbat ama düşecektir illa.

Dostum DLSS açınca tokatlayıp geçiyor? Attım fotoğrafınıda

Arkadaş FSR ve DLSS farkını sordu ona attım
Diğer hocamızı etiketlediğiniz için yanlış anladım. Kusuruma bakmayın.
Ama FSR için daha oturması lazım, şuan sağlıklı değil sonuçlar. NVIDIA gibi hazırlamıyorlar pek.

Ve şöyle bir olay var NVIDIA yeni bir oyun çıkmadan o oyuna göre sürücüsüne Update getiriyor yani mesela GTA6 çıktığı gün NVIDIA sürüm yayınlayacak GTA6 için optimize edilmiş bir sürüm
AMD tarafında bu oyun çıktıktan birkaç gün sonra oluyor çoğunlukla. NVIDIA'ya nazaran firmalar ile ortaklık politikaları daha yüzeysel sanırım.

Hatta düz 5070 bile geçer DLSS ile

Ya dediğim gibi fiyatına göre iyi bir ekran kartı ama kalite istiyorsanız her zaman NVIDIA heleki hikayeli oyunlarda

Hocam gerçekten çok teşekkürler emeğiniz için benim bütçem zaten 5070 ti seviyesine çıkamaz en maxı 9070 xt ve 5070, 5070 DLSS 4 ile 2 katı fps atıyor diye testler gördüm ancak 9070 xt de fazla fps farkı yok zaten önceliğim hikayeli oyunlar olacak o yüzden 80-100 fps arası yeterli gibi olur ancak ekran kartının bu fpsleri veremeyeceği durumda DLSS verir gibi görünüyor ancak AMD tarafı bu fpsi verebilir mi?

AMD fgx4 destekliyor muydu ya

Siz 9070XT alın en iyisi yoksa forumdakiler beni kesecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…