Gaming.gen.tr'den RTX 4070 Super alınır mı?

Bütçe
31.000
E hocam? Performansta önde ama.

Günümüz teknoloji çağı GTA6 çıktığında belki GDDR6 zorlanacak?

Evet hocam dediğiniz doğru 5070 9070 XT'ye pek fazla yaklaşamıyor ancak bazı testlerde DLSS açık olarak 2 kat FPS veriyor bu AMD'nin FSR teknolojisi içinde aynı mıdır acaba

AMD'nin FSR teknolojisi sadece NVIDIA'ya rakibiz demek için var hiçbir işe yaradığını şahsen görmedim yarasa bile grafiği iğrenç yapıyor pastel boya gibi oluyor

Günümüz teknoloji çağı GTA6 çıktığında belki GDDR6 zorlanacak?

AMD'nin FSR teknolojisi sadece NVIDIA'ya rakibiz demek için var hiçbir işe yaradığını şahsen görmedim yarasa bile grafiği iğrenç yapıyor pastel boya gibi oluyor
Hocam sizce FSR DLSS kadar fps attırabilir mi

Yeni çıkan kart hala 2017'de çıkan GDDR6 kullanıyor :D neyse iyi Sosyaller arkadaşlar
Siz Nvidia'yı seviyorsunuz ve teknolojileride ama buradaki uzman kişiler olarak objektif konuşmamız lazım. Yiğidi öldür hakkını yeme misali.

Evet hocam dediğiniz doğru 5070 9070 xt ye pek fazla yaklaşamıyor ancak bazı testlerde DLSS açık olarak 2 kat fps veriyor bu AMD nin FSR teknolojisi içinde aynımıdır acaba
Aynısı yapsa bile berbat bir görüntü sunacağını düşünüyorum. Tabi izleyip, kendiniz görün derim. İlk çıkan Frame Gen özelliğinde çok fazla gecikme yapıyordu AMD ve yapay zeka yanlış işlediği oluyordu ama FSR'ın başarılı olduğu oyunlar var. Tabiri takdiri sizde.
Şahsen hiç açmamak en iyisi.

AFMF2 ile AMD yüksek FPS vaatleri var, bir araştırın. Sonuçlarıda bekleyin derim.

Yeni çıkan kart hala 2017'de çıkan GDDR6 kullanıyor :D neyse iyi sosyaller arkadaşlar.

5070 Ti ortalama FPS 95.4 1440 p oyunlar: Cyberpunk (RT DLSS yoktur) God of War ragranök Microsoft Flight Simulator Ghost of Tsushima Black mtyh: Wukong.

9070XT ortlama FPS 102 1440p oyunlar: 5070 Ti'dekilerle aynı.

Siz NVIDIA'yı seviyorsunuz ve teknolojileride ama buradaki uzman kişiler olarak objektif konuşmamız lazım. Yiğidi öldür hakkını yeme misali.

Aynısı yapsa bile berbat bir görüntü sunacağını düşünüyorum. Tabii izleyip, kendiniz görün derim. İlk çıkan Frame Gen özelliğinde çok fazla gecikme yapıyordu AMD ve yapay zeka yanlış işlediği oluyordu ama FSR'ın başarılı olduğu oyunlar var. Tabiri takdiri sizde.

AFMF 2 ile AMD yüksek FPS vaatleri var, bir araştırın. Sonuçları da bekleyin derim.

Yani şu ana kadar kullandığım tüm kartlar amdydi hala daha AMD kullanıyorum açıkçası NVIDIA'ya daha fazla para vermek mantıklı geliyor. Dediğim gibi hikayeli oyun oynayacaksa 5070 öneriyorum CS Valorant oynayacaksa 9070XT öneriyorum.

Siz NVIDIA'yı seviyorsunuz ve teknolojileride ama buradaki uzman kişiler olarak objektif konuşmamız lazım. Yiğidi öldür hakkını yeme misali.

Aynısı yapsa bile berbat bir görüntü sunacağını düşünüyorum. Tabii izleyip, kendiniz görün derim. İlk çıkan Frame Gen özelliğinde çok fazla gecikme yapıyordu AMD ve yapay zeka yanlış işlediği oluyordu ama FSR'ın başarılı olduğu oyunlar var. Tabiri takdiri sizde.

AFMF 2 ile AMD yüksek FPS vaatleri var, bir araştırın. Sonuçları da bekleyin derim.

AFMF 2'nin testleri var mı hocam acaba.

5070 Ti ortalama FPS 95.4 1440 p oyunlar: Cyberpunk (RT DLSS yoktur) God of War ragranök Microsoft Flight Simulator Ghost of Tsushima Black mtyh: Wukong.

9070XT ortlama FPS 102 1440p oyunlar: 5070 Ti'dekilerle aynı.

111aa.PNG

1111aa.PNG

Ti modeli böyle arkadaşlar

Yani şu ana kadar kullandığım tüm kartlar amdydi hala daha AMD kullanıyorum açıkçası NVIDIA'ya daha fazla para vermek mantıklı geliyor. Dediğim gibi hikayeli oyun oynayacaksa 5070 öneriyorum CS Valorant oynayacaksa 9070XT öneriyorum.
4K oynamayacaksa pek DLSS ihtiyacı olmaz ve hocam Attığınız ve attığım videolara bakarsakta RX 9070XT daha güçlü bir kart. Tartışmanın manası yok, kanıtlı çünkü.
Tabi 200FPS Cyberpunk zevki için 5070 alabilir kullanıcı, sonuçta para benden çıkmıyor. Nihai sonuç herzaman konu sahibinde sadece gerçek odaklı konuşuyorum.

5070Ti ile aynı fiyatta olsa bende NVIDIA alırdım. Daha iyisi Intel yapsa, Intel alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı