Gaming.gen Üzerinden Monitör Alınır mı?

Berkay Kiraz

Hectopat
Makaleler
10
Yer
Afyon
Merhaba arkadaşlar, Gaming Gen Tr üzerinden Asus Tuf Gaming VG27AQ almayı düşünüyorum. En ucuza orada bulunuyor. Üründe ölü pixel veya ghosting çıkarsa Gaming Gen kolayca yardımcı olur mu? Bilgisi olanlar ve alışveriş yapanlar yazabilirse çok teşekkür ederim. En yakın zamanda monitörü alacağım. Sizin cevaplarınızı bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar, Gaming Gen Tr üzerinden Asus Tuf Gaming VG27AQ almayı düşünüyorum. En ucuza orada bulunuyor. Üründe ölü pixel veya ghosting çıkarsa Gaming Gen kolayca yardımcı olur mu? Bilgisi olanlar ve alışveriş yapanlar yazabilirse çok teşekkür ederim. En yakın zamanda monitörü alacağım. Sizin cevaplarınızı bekliyorum.
Ölü piksel mevzusunda gaming gen yardımcı olacağını pek sanmıyorum Asus 5 ölü piksel garantisi var şansınıza kalmış benim mesela 3 ölü piksel var Asus kabul etmedi alışıyorsun bir saatten sonra.

Yani bana sorarsan Asus alma İnsanları mağdur ediyor 1 ölü piksel bile fabrika hatasıdır.5 tane olması lazımmış 👎

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı