emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.427 Makaleler 3 Çözümler 58 12 Nisan 2021 #11 Barskk dedi: E fatura ile garanti nasıl oluyor? Yine her parçanın ayrı ayrı garantisi oluyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Her parçanın ayrı ayrı garantisi geliyor kutu içinde. Ek olarak e-fatura olarak e-postanıza gönderiyorlar. Garantiler 2 yıldır.
Barskk dedi: E fatura ile garanti nasıl oluyor? Yine her parçanın ayrı ayrı garantisi oluyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Her parçanın ayrı ayrı garantisi geliyor kutu içinde. Ek olarak e-fatura olarak e-postanıza gönderiyorlar. Garantiler 2 yıldır.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #12 Barskk dedi: E fatura ile garanti nasıl oluyor? Yine her parçanın ayrı ayrı garantisi oluyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Garantisi oluyor, sadece belgeye sahip olamıyorsun. Fatura garanti yerine geçiyor. Bir çok konuda yazar bu. emircanunlts dedi: Her parçanın ayrı ayrı garantisi geliyor kutu içinde. Ek olarak e-fatura olarak e-postanıza gönderiyorlar. Garantiler 2 yıldır. Genişletmek için tıkla... Her parçanın gelmiyor.
Barskk dedi: E fatura ile garanti nasıl oluyor? Yine her parçanın ayrı ayrı garantisi oluyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Garantisi oluyor, sadece belgeye sahip olamıyorsun. Fatura garanti yerine geçiyor. Bir çok konuda yazar bu. emircanunlts dedi: Her parçanın ayrı ayrı garantisi geliyor kutu içinde. Ek olarak e-fatura olarak e-postanıza gönderiyorlar. Garantiler 2 yıldır. Genişletmek için tıkla... Her parçanın gelmiyor.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.427 Makaleler 3 Çözümler 58 12 Nisan 2021 #13 Yigithan Yildirim dedi: Garantisi oluyor, sadece belgeye sahip olamıyorsun. Fatura garanti yerine geçiyor. Bir çok konuda yazar bu. Her parçanın gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Benim işlemcimin, RAM'in, SSD'nin ve ekran kartının içerisinden faturası çıkmıştı. Ben elden almıştım belki ondandır.
Yigithan Yildirim dedi: Garantisi oluyor, sadece belgeye sahip olamıyorsun. Fatura garanti yerine geçiyor. Bir çok konuda yazar bu. Her parçanın gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Benim işlemcimin, RAM'in, SSD'nin ve ekran kartının içerisinden faturası çıkmıştı. Ben elden almıştım belki ondandır.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #14 Kutuları geliyor ama garanti belgesi olarak bana sadece SSD'nin,güç kaynağının ve ramin belgesini yolladılar. emircanunlts dedi: Benim işlemcimin, RAM'in, SSD'nin ve ekran kartının içerisinden faturası çıkmıştı. Ben elden almıştım belki ondandır. Genişletmek için tıkla... Sanırım bazılarını şirket adına kesiyorlar o yüzden yollayamıyorlar.
Kutuları geliyor ama garanti belgesi olarak bana sadece SSD'nin,güç kaynağının ve ramin belgesini yolladılar. emircanunlts dedi: Benim işlemcimin, RAM'in, SSD'nin ve ekran kartının içerisinden faturası çıkmıştı. Ben elden almıştım belki ondandır. Genişletmek için tıkla... Sanırım bazılarını şirket adına kesiyorlar o yüzden yollayamıyorlar.