Gaming GTX1050 Ti ek güç girişine ihtiyaç duyar mı?

dar boğaz gibi sıkıntılar olabilir veya psu değiştirmen gerekebilir.

300TL aldım ekran kartını yarın getirecek arkadaş size kasamın fotoğrafını çeksem bana takıp takamayacağımı söyler misiniz?

Q8200.

Hocam keşke almadan sorsaydınız bize. Kalbinizi kırmak istemem ama feci şekilde darboğaz yapar.

Hocam keşke almadan sorsaydınız bize. Kalbinizi kırmak istemem ama feci şekilde darboğaz yapar.

İşlemci: Intel Core 2 Quad Q8200.
Anakart: ECS G31T-M7.
Şu anki ekran kartı: ASUS R7 240.
PSU: 300W.

Darboğaz olacağının farkındayım fakat en azından çalıştırmaz mı ekran kartını yani darboğazla da olsa oyun oynayamaz mıyım?

Zaten 3 ay sonra PC toplayacağım bu ekran kartını o yüzden aldım şimdilik bu sistemimde çalışsa yeter çalışmassada 3 ay yatacak evde.

Ekran kartının tam performansını kullanamazsınız ama oyun oynayabilirsiniz. PSU'dan gelen kablolarda PCI-E kablosu 6 pin ise sıkıntı çıkmaz.

Dostum bariz darboğaz yapar.

İnanın oyunlar konusunda çok öksüz kaldım özelliklerini belirttim şu anki kasamın acaba GTA V tarzı oyunları oyanayabilir miyim? Bir de PSU'mun ek güç girişi var mı ekran kartına takacak bailmiyorum yardımcı olur musunuz?
Ekran kartının tam performansını kullanamazsınız ama oyun oynayabilirsiniz. PSU'dan gelen kablolarda PCI-e kablosu 6 pin ise sıkıntı çıkmaz.

6 Pin olup olmadığını nasıl anlayabilirim PSU'mun resmini çeksem bana söyleyebilir misiniz çok cahilim bu konularda.

PSU'nun modelini ve ya PCI-E güç kablosu var mı diye bakar mısınız ?

Ekran kartının tam performansını kullanamazsınız ama oyun oynayabilirsiniz. PSU'dan gelen kablolarda PCI-e kablosu 6 pin ise sıkıntı çıkmaz.

6 Pin olup olmadığını nasıl anlayabilirim PSU'mun resmini çeksem bana söyleyebilir misiniz çok cahilim bu konularda.

300TL o kart için bedava gibi bir şey. Bir sıkıntısı yoktur umarım. Eğer ekran kartı sıkıntısız ise bir PSU'da alırsınız.

Kartı zengin bir arkadaşımdan alıyorum sıfır kutulu bedava verecekti ben ısrar ettim mahcup olmayayım diye. Ona da hediye gelmiş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…