Gaming Keykeyboard, mouse ve headset önerisi

vegasbobby112

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle benim Sony dizüstü bir bilgisayarım var [WİNDOWS 8]. Uzun zamandan beri kafamı kurcalayan soru ise ''Fare, kulaklık ve klavye olarak ne almalıyım?''

Araştırma yaptım biraz, az-uz biligim var (sanmıyorsam)... Fazla bütçem yok. 150-250 arasında bir bütçem var {gaming olacak}

Almayı düşündüklerim :

• Logitech g230(gaming headset)
  • Logitech g103 (gaming keyboard)
  • Logitech g300 (gaming mouse)

Bunların dışında daha kaliteli ne alabilirim ? Seçimimi doğru yapmış mıyım? Kullanan arkadaşlar varsa +ve- yönlerini belirtebilirler mi ? [En fazla 300 TL bütçe]. Bence bunlar ideal. Ama daha kaliteli ve ekonomik önerileriniz varsa alayım. Ama lütfen 300 tl yi geçmesin...Şimdiden teşekkürler. :)

Oyun konusunda Logitech iyidir fakat bu ürünleri alacağınız dizüstü bilgisayar oyun konusunda bunları hak edecek kadar bir performansa sahip mi, bunu merak etmekteyim.

Merhaba Burak ağabey. Vegasbobby12' nin şifersini unuttum. Facebook'la bağlandım. Bu saatte yazdım çünkü dün 1 günlük Türkçe'ye uymadığım için yasaklama olmuştu. Ben de siz dedikten sonra biraz düşündüm. ''Evet gerçekten de hak ediyor mu etmiyor mu ?'' diye. Ben kararsız kaldım. Ağabey senin görüşün nedir ? : Sony : SVF1521YSTB için teknik özellikler | SVF1521YSTB teknik özellikleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı