Gaming klavye + fare önerisi

Veri verirsek de Aula F75 Black Widow v3'ten iyi değil? Kağıt üzerinde. Tek artısı Gateron switch ama Razer'in kendi switchleri de çöpe atılacak switchler değiller 2 senedir kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Ki konu sahibi hem klavye hem mouse yazılım karmaşası istemediği söyledi. Synapse 4 ile Aula'nın yazılım kalitesini karşılaştırırsak komik olur bence.
Karşılaştırmak komik olur tabii ki, çünkü aynı skalanın ürünleri değiller. En basitinden bütçeler bile bambaşka. Aula'nın önerilmesinin başlıca sebebi 1000TL bütçesi olanlar için daha iyi bir seçenek olmaması. Aulayı 50-60 dolar civarına kadar olan klavyelerle karşılaştırın, 170-200 dolar civarındaki ürünlerle değil. Eğer bir ürün iyiyse savunurum, konu sahibi arkadaş Aula almasın bir zahmet bütçe sınırı yok.

Yazılım sorunu olarak ne yazmıştı acaba, yazılım gayet düzgün çalışıyor. Elektronik işi biraz da şans, nasıl bir sorun yaşadı bilmiyorum fakat ben yaşamadım diye başkası yaşamayacak demek olmuyor. Ben 2 klavyede de sorun yaşamadım.
Google'a Aura F75 İnceleme yazarsanız önünüze bir inceleme çıkacaktır.

İyi olanı örnek vermek, "ikiniz de komiksiniz" diye cümleye başlamak olmuyor yalnız. Kullandığınız hitap şekli yanlış hocam kusura bakmayın.

Tamam hocam arkadaş illa F/P diye tutturuyor da onun için söyledim. V4 Pro da düşünün ayrıyeten.

Hocam V4 Pro'ya da bir bakacağım teşekkürler.

Ne gibi bir sorun, genel anlamda sorun yaşamazsınız.

Hocam markayı daha önce duymadım bu nedenle emin olmak istedim.

@erenalisen @Egeax @N1cht arkadaşlar gereksiz tartışmaya gerek yok elimden geldiğince önerdiğiniz tüm ürünleri inceliyorum.

Hocam daha ne kadar açıklayıcı yazabilirim bütçe problemim yok diye belirtmişim burada nasıl bir eksik bilgi var?

Bütçe sıkıntısı yok ise ve Türkçe harf takıntın yok ise alabileceğin en iyi kablosuz klavyeyi aşağıya bırakıyorum. Yanına da Logitech G PRO Superlight alırsın hem de tek USB alıcısı üzerinden 2 cihazı da kullanmış olursun G HUB yazılımına da diyecek söz yok zaten.

@erenalisen @Egeax @N1cht arkadaşlar gereksiz tartışmaya gerek yok elimden geldiğince önerdiğiniz tüm ürünleri inceliyorum.
Umarım seçeceğinizi güle güle kullanırsınız.

Bütçe sıkıntısı yok ise ve Türkçe harf takıntın yok ise alabileceğin en iyi kablosuz klavyeyi aşağıya bırakıyorum. Yanına da Logitech G PRO Superlight alırsın hem de tek USB alıcısı üzerinden 2 cihazı da kullanmış olursun G HUB yazılımına da diyecek söz yok zaten.

Hocam bu kulaklık ama ?

Duyduğunuz markalarda da çoğunlukla markaya para ödüyorsunuz zaten. Güzelce araştırıp ona göre karar vermek elektronik işinde fazlasıyla önemli. Eğer gerçekten bütçe sıkıntınız yoksa, yurt dışından da getirebilecekseniz 60HE+ çok çok iyi. Sorunuza gelirsek, hayır sorun yaşamazsınız. Ekosistem kurmak istiyorsanız bilindik markalara yönelebilirsiniz fakat ben tercih etmezdim.

Son düzenleme:

Hocam linkte bir karışıklık oldu sanırım. Logitech G PRO fare ve klavye set yapmak istedim ama klavyede birden fazla seçenek var Pro X var Pro X Rapid var bayağı kafam karıştı.

Hocam linkte bir karışıklık oldu sanırım. Logitech G PRO fare ve klavye set yapmak istedim ama klavyede birden fazla seçenek var Pro X var Pro X Rapid var bayağı kafam karıştı.
Hocam set olarak Logitech veya SteelSeries öneririm. Yazılım kombinasyonunda en iyileri. Razer'ın Sypnase programı iğrenç.

Duyduğunuz markalarda da çoğunlukla markaya para ödüyorsunuz zaten. Güzelce araştırıp ona göre karar vermek elektronik işinde fazlasıyla önemli. Eğer gerçekten bütçe sıkıntınız yoksa, yurt dışından da getirebilecekseniz 60he+ çok çok iyi. Sorunuza gelirsek, hayır sorun yaşamazsınız. Ekosistem kurmak istiyorsanız bilindik markalara yönelebilirsiniz fakat ben tercih etmezdim.

Hocam zaten bu nedenle öneri istiyorum, klavye olarak 60HE+ gayet güzel yanına uyumlu önerebileceğiniz bir fare var mı peki?

Logitech G PRO 60 X klavyede şu an en iyi klavyelerden birisi kablosuz olarak alabileceksen bunu al ancak Türkçe tuş takımı yok haberin olsun. Mouse olarak ise Logitech G Superlight alabilirsin ve ikisini tek USB dongle üzerinden kullanabilirsin ki çakışma sorunları da olmuyor G HUB yazılımında gecikmesi de 0'a yakın videolara bakabilirsin.

Hocam set olarak Logitech veya SteelSeries öneririm. Yazılım kombinasyonunda en iyileri. Razer'ın sypnase programı iğrenç.

Synapse 3 iğrenç ancak Synapse 4 bayağı düzeltilmiş tabii şahsi fikrim bu benim bir süredir Synapse 4 kullanıyorum Razer Cobra Pro Razer kiyor ve Black Widow V3 için Synapse 3 de olduğu gibi yazılım açılmama fare klavye donması oyunun ortasında kapanıp açılması bazen bağlantı kopması ve ışıkların değişmesi vs sorunlarını henüz Synapse 4'te yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı