Gaming klavye + fare önerisi

Logitech G PRO 60 X klavyede şu an en iyi klavyelerden birisi kablosuz olarak alabileceksen bunu al ancak Türkçe tuş takımı yok haberin olsun. Mouse olarak ise Logitech G Superlight alabilirsin ve ikisini tek USB dongle üzerinden kullanabilirsin ki çakışma sorunları da olmuyor G HUB yazılımında gecikmesi de 0'a yakın videolara bakabilirsin.

Klavye için Logitech G PRO diye bir ürün de var ama sanırım biraz eski, dediğiniz ürünü de not aldım. İnternete ASUS öneren birden çok yabancı kaynak buldum, ASUS için ne dersiniz?

Hocam set olarak Logitech veya SteelSeries öneririm. Yazılım kombinasyonunda en iyileri. Razer'ın sypnase programı iğrenç.

SteelSeries fareleri güzel buluyorum ama klavye konusunda pek emin değilim. Yazılım konusunda ki önerinizi dikkate alacağım. Aynı şekilde size de sorayım hocam internete ASUS öneren birçok yer var, ASUS için ne dersiniz?

Klavye için Logitech G PRO diye bir ürün de var ama sanırım biraz eski, dediğiniz ürünü de not aldım. İnternete ASUS öneren birden çok yabancı kaynak buldum, ASUS için ne dersiniz?

SteelSeries fareleri güzel buluyorum ama klavye konusunda pek emin değilim. Yazılım konusunda ki önerinizi dikkate alacağım. Aynı şekilde size de sorayım hocam internete ASUS öneren birçok yer var, ASUS için ne dersiniz?
Aula, Steelseries veya Razer varken ASUS marka klavye veya mouse önermem. F/P gibi bir isteğiniz olmadığı için, ASUS'a gerek yok. SteelSeries veya Razer öneririm. Klavye konusunda neden emin değilsiniz ? Gerçekten sağlam yapıdadırlar. Apex 7 için bir incelemem bulunuyor. İsterseniz oraya bakabilirsiniz.

@N1cht hocam Custom klavyeden anladığınızı düşündüğüm için sormak istedim, birkaç arkadaşım Keychron + Logitech G502 şeklinde bir set yaptılar, fare de değişiklik yapılabilir ama önerir misiniz? Böyle bir set.
Keychron güzeldir fakat fare yerine çok daha iyisi alınabilir. Ekosistem kurma planınız yoksa böyle bir şey yapmanız daha iyi olur, G502 dinozor devrinden kalma. 60HE+ yanına, ekosistem tarzında çalışan bir şey bulamazsınız, birkaç öneri atabilirim fare için fakat dediğim gibi ekosistem kuramazsınız.

Aula, SteelSeries veya Razer varken ASUS marka klavye veya mouse önermem. F/P gibi bir isteğiniz olmadığı için, ASUS'a gerek yok. SteelSeries veya Razer öneririm. Klavye konusunda neden emin değilsiniz? Gerçekten sağlam yapıdadırlar. Apex 7 için bir incelemem bulunuyor. İsterseniz oraya bakabilirsiniz.

Sağlamlığı ve kalitesi konusunda eminim, bu kişisel zevk meselesi ama kaba gözüküyor ama yine de olabildiğince çok test inceleyeceğim.

Keychron güzeldir fakat fare yerine çok daha iyisi alınabilir. Ekosistem kurma planınız yoksa böyle bir şey yapmanız daha iyi olur, G502 dinozor devrinden kalma. 60he+ yanına, ekosistem tarzında çalışan bir şey bulamazsınız, birkaç öneri atabilirim fare için fakat dediğim gibi ekosistem kuramazsınız.

G502 oldukça eski evet G502 yerine Keychron ile kullanabileceğim bir fare önerebilir misiniz?

Sağlamlığı ve kalitesi konusunda eminim, bu kişisel zevk meselesi ama kaba gözüküyor ama yine de olabildiğince çok test inceleyeceğim.

G502 oldukça eski evet G502 yerine Keychron ile kullanabileceğim bir fare önerebilir misiniz?
Evet hocam. Steelseries cidden kaba duruyor. Dediğiniz gibi bu tercih meselesi. Ben mesela ekipmanlarımda kabalığı seviyorum. Umarım sizin için en hayırlısı olur gerçekten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı