Gaming klavye önerisi

zRex

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| MSI MAG INFINITE S3 11SC-030XTR | NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB | Intel Core I5 11400F 2.60 GHZ veya 3.60 GHZ | 512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD | 1x16 GB DDR4 Ram | 500 Watt PSU | 2-3 Tane Fan |
Gaming için bana bir klavye lazım. Razer'ın çöp klavyelerini kullanmaktan artık gına geldi, yok membrane switch yok ghosting; vallahi bıktım. Bana özellikle blue-switch olmayan bir klavye lazım. Red ve brown-switchlere bakıyorum genelde, RGB özelliği bulunması gerekmiyor, zaten hala Razer kullanıyorum ya tek renk sabit ya da Spectrum-Cycling'de kullanıyorum. Bütçe önemsiz, çok pahalı bir şey olmasın yeter.

Gaming için bana bir klavye lazım. Razer'ın çöp klavyelerini kullanmaktan artık gına geldi, yok membrane switch yok ghosting; vallahi bıktım. Bana özellikle blue-switch olmayan bir klavye lazım. Red ve brown-switchlere bakıyorum genelde, RGB özelliği bulunması gerekmiyor, zaten hala Razer kullanıyorum ya tek renk sabit ya da Spectrum-cycling'de kullanıyorum. Bütçe önemsiz, çok pahalı bir şey olmasın yeter.

Net bir bütçe gerek. Manyetik switch mi tercih edersin normal mi? Boyut tercihiniz nedir?

Çok pahalı olmasın göreceli bir kavram kimisi için 4 5 k ucuzdur. Alabiliyorsan W75 iyidir.
4-5k bütçe uygundur evet.

Net bir bütçe gerek. Manyetik switch mi tercih edersin normal mi? Boyut tercihiniz nedir?
Manyetik switch tam olarak ne bilmiyorum ama boyut olarak %80 iyi olur. %60 aşırı küçük ancak yine de 4-5 k'ya cidden iyi bir klavye varsa %60 boyutunda olabilir.

4-5k bütçe uygundur evet.

Manyetik switch tam olarak ne bilmiyorum ama boyut olarak %80 iyi olur. %60 aşırı küçük ancak yine de 4-5 k'ya cidden iyi bir klavye varsa %60 boyutunda olabilir.

Xpg summoner yada rk61 bakabilirsiniz bence klavyeye okadar vermek mantıklı değil yanınada mouse falan alırsınız olmadı bilgisayarın bi parçasını yükseltirsiniz

Ha ayrıca unutmadan da sorayım hocam Darmoshark Top 75 olsun Top 98 olsun nasıldır sizce?

Xpg summoner yada rk61 bakabilirsiniz bence klavyeye okadar vermek mantıklı değil yanınada mouse falan alırsınız olmadı bilgisayarın bi parçasını yükseltirsiniz
4-5 k'ya pcnin hiç bir parçasını yükseltemem büyük ihtimalle orası bir yana mouse'um var daha yeni aldım.

Ha ayrıca unutmadan da sorayım hocam Darmoshark Top75 olsun top 98 olsun nasıldır sizce?

4-5 K'ya PC'nin hiçbir parçasını yükseltemem büyük ihtimalle orası bir yana Mouse'um var daha yeni aldım.

Güzel modeller hocam. Ama Akko bu klavye sektöründe en iyisi denebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı