Gaming Klavye Tavsiyesi

Bütçe
3000 - 3500

BUCKY BARNES

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Aşağıda belirttiğim markaların modellerini araştırdım ve böyle bi liste oluşturdum. Maksimum 3.000 TL bandında para harcamayı düşünüyorum.
Uzun süre mekanik klavye hiç kullanmadığım için deneyimlemek istiyorum açıkçası.
Eğer o kadar paralara gerek yok işinizi görür ve keyifli oynatır derseniz membrane klavye dahi koydum listeme.
Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum. Ve sessiz switch tercih etmek istiyorum. Araştırdığım kadarıyla red ve purple diğerlerine göre sessiz switchler.
Aslında kablosuz klavye arıyorum ve istiyorum fakat bu fiyat aralıklarında bu markalarda bulmak zor.
Aralarında kullanıp deneyim ettiğiniz ve tavsiye edeceğiniz modelleri artılarını belirterek paylaşırsanız çok sevinirim.

NOT: RGB şart değil ama olmasını daha çok tercih ederim ve seviyorum. + eğer başka büyük bi artısı yoksa tenkeyless tercihimdir.

CORSAIR

CORSAIR K55 PRO XT Membrane
CORSAIR K70 RGB PRO Cherry MX Red
CORSAIR K70 RGB TKL Champion Series Cherry MX Red
CORSAIR K65 MINI RGB Cherry MX Red
CORSAIR K60 Pro RGB Cherry Viola CH-910D019-TR

RAZER

Razer Huntsman V2 TKL Optical Purple Switch
RAZER Blackwidow V3 Tenkeyless

STEEL SERIES

SteelSeries Apex 7 TKL
STEELSERIES APEX 9 TKL

LOGITECH

Logitech G G413 TKL
Logitech K835 ( aliexpress )

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu 4 markanın hepsinden hemen hemen 1 klavye kullandım. En iyisi Corsair'dı fakat Corsair K95 Platinum almıştım. Şiddetle öneririm hala kullanıyorum.

Aşağıda belirttiğim markaların modellerini araştırdım ve böyle bir liste oluşturdum. Maksimum 3.000 TL bandında para harcamayı düşünüyorum.
Uzun süre mekanik klavye hiç kullanmadığım için deneyimlemek istiyorum açıkçası.
Eğer o kadar paralara gerek yok işinizi görür ve keyifli oynatır derseniz membrane klavye dahi koydum listeme.
Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum. Ve sessiz Switch tercih etmek istiyorum. Araştırdığım kadarıyla red ve purple diğerlerine göre sessiz Switch'ler.
Aslında kablosuz klavye arıyorum ve istiyorum fakat bu fiyat aralıklarında bu markalarda bulmak zor.
Aralarında kullanıp deneyim ettiğiniz ve tavsiye edeceğiniz modelleri artılarını belirterek paylaşırsanız çok sevinirim.

Not: RGB şart değil ama olmasını daha çok tercih ederim ve seviyorum. + eğer başka büyük bir artısı yoksa tenkeyless tercihimdir.

Corsair

Corsair K55 Pro XT membrane.
Corsair K70 RGB Pro Cherry MX red.
Corsair K70 RGB TKL champion series Cherry MX red.
Corsair K65 mını RGB Cherry MX red.
Corsair K60 Pro RGB Cherry viola CH-910D019-TR

Razer

Razer Huntsman V2 TKL optical purple Switch.
Razer Blackwidow V3 tenkeyless.

SteelSeries

SteelSeries Apex 7 TKL.
SteelSeries Apex 9 TKL.

Logitech

Logitech G G413 TKL.
Logitech K835 ( AliExpress )

K55 Pro XT'den vazgeçin.

Arkadaşlar her ağızdan bir kişi farklı klavye önerir ise bir sonuça ulaşamayız. Herkesin önerdiği klavyeleri internetteki bazı siteler sayesinde karşılaştırabiliriz. Hocam istersen sen tüm seçtiğin klavyeleri karşılaştır.

Bu 4 markanın hepsinden hemen hemen 1 klavye kullandım. En iyisi Corsair'dı fakat Corsair K95 Platinum almıştım. Şiddetle öneririm hala kullanıyorum.
sene geçtiği için haliyle stokta yok maalesef ama muhtemelen corsair'a yöneleceğim
ek olarak ;
Asus ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe ROG NX Red Switch RGB Mekanik Kablosuz Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
ve
bunları da buldum. Asus ta bi hayli hatrı sayılır marka bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı