Gaming Klavye ve Gaming Mouse Önerisi

Cenk Karasol

Megapat
Daha fazla  
11.11 indirimi için klavye ve fare önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayriyeten 11.11 nedir?

Ayriyeten 11.11 nedir?
Çinli Ali Baba şirketinin Çin'de "Single Day" olarak geçen yalnızlar gününü alışveriş günü ilan etmesiyle başlayan alışveriş çılgınlığı günü. Konu içinde Çin olunca 11.11'in hızlı bir şekilde Dünya'ya sıçramasına şaşmamalı tabii ki de. Geçen sene ki verilere göre Black Friday'i sollayıp en fazla para harcanan alışveriş günü olma ünvanını elinde tutuyor. Kasım'da aşk başkadır derdik şimdilerde ise alışveriş başkadır demeye başladık.

Logitech G402 Hyperion Fury , Monster RGB mekanik klavyesi , ikisini de 2 aydır kullanıyorum inanılmaz memnunum

120 Liraya Apex100 veriyorum kutusunda kisa bir dönem kullanıldı ihtiyaç fazlası.

Çinli Ali Baba şirketinin Çin'de "Single Day" olarak geçen yalnızlar gününü alışveriş günü ilan etmesiyle başlayan alışveriş çılgınlığı günü.
Aaa, deme öyle. Şimdi Ali Babacılar gelir

Bütçe sınırın yoksa önerilenler iyi. Rival 700 yerine Rival 600 modeline de bakabilirsin. Kablosuz mouse için de G900 iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…