Gaming koltuk alınır mı?

Bütçe
2k

makas123

Centipat
Daha fazla  
Ortalama kalitede 5K 6k civarlarında bulunabiliyor. Ama bir sandalyeye o kadar para vermek bana çok mantıklı gelmedi, çok sık oyun oynamıyorum ama bilgisayar başında işim oluyor. Onun yerine 2 3 bin liralara ofis sandalyesi alıp bir RAM daha takabilirim bilgisayarıma, sizce hangisi mantıklı? Ve 2 bin liralara koltuk öneriniz var mı?

Ortalama kalitede 5K 6k civarlarında bulunabiliyor. Ama bir sandalyeye o kadar para vermek bana çok mantıklı gelmedi, çok sık oyun oynamıyorum ama bilgisayar başında işim oluyor. Onun yerine 2 3 bin liralara ofis sandalyesi alıp bir RAM daha takabilirim bilgisayarıma, sizce hangisi mantıklı? Ve 2 bin liralara koltuk öneriniz var mı?

Oyuncu koltuğundaki rahatlığı ofis bilgisayarında bulamama ihtimalin var 2-3kya terletmeyen güzel mallı kaliteli koltuklar var onlardan alabilirsin.
Örnek:

Oyuncu koltuğundaki rahatlığı ofis bilgisayarında bulamama ihtimalin var 2-3kya terletmeyen güzel mallı kaliteli koltuklar var onlardan alabilirsin.
Örnek:

Bütçeden dolayı bunu önerdim.

Ben aldım incelemesini yaptım çok memnunum F/P ürün kaliteli. 3279,90 TL.

Maalesef diğer markalar hepsi anlaşmış fiyatlar hep aynı 6Kdan başlıyor. Türkiye de üretilse de fark etmiyor.

Örnek:

Bütçeden dolayı bunu önerdim.
hocam bu koltuklarada baktım fakst ufak deniyor benim boy 183 kilo 82

Zaten birşeyin adı gaming oldu mu fiyatlar saçma sapan zıplıyor. Aynı kafadayız bir koltuğa o paraları vermek istemediğim için 25 senedir yemek sandalyesinde oturuyorum 😄 Ama yeni masa düzenim yüzünden koltuk lazım oldu ben de 2 lira civarı bişey bakıyorum konu takip.

Bence tek seferde kaliteli bir oyuncu koltuğu alsın 4-5 sene kullansın. Ofis koltuğunda yaslanılmıyor boyu kısa.
Ofis koltukları çeşit çeşit oluyor oyuncu koltuğu gibi sırt kısmı yüksek bir sürü model var. İşyerimdeki koltuğu geriye yatırıp yatak niyetine kullandığım bile oluyor.

Son düzenleme:
Zaten bir şeyin adı Gaming oldu mu fiyatlar saçma sapan zıplıyor. Aynı kafadayız bir koltuğa o paraları vermek istemediğim için 25 senedir yemek sandalyesinde oturuyorum 😄 ama yeni masa düzenim yüzünden koltuk lazım oldu ben de 2 lira civarı bir şey bakıyorum konu takip.

Ofis koltukları çeşit çeşit oluyor oyuncu koltuğu gibi sırt kısmı yüksek bir sürü model var. İş yerimdeki koltuğu geriye yatırıp yatak niyetine kullandığım bile oluyor.

Onlar 4.5k-5k arası oynuyor direk oyuncu koltuğu alsa en azından işini yapar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı